Adela Popescu, în pericol? Ce o face să i se taie respirația?

Publicat: 22 oct. 2019, 17:47 Autor: ileana.ghinea Vedete

„Simt că mi se taie respirația de dragoste, atunci când mă uit la Alexandru”, povestea Adela Popescu pentru ciao.ro fix în ziua în care anunța că este pentru a doua oară însărcinată.

Mamă a doi copii, Adela Popescu – colega de platou a lui Cove la „Vorbește lumea” de la Pro TV – nu se mai satură să vorbească despre băieții ei.

„Nu știu cum e pentru voi, dar pentru mine, chiar și acum, după două nașteri, cel mai reprezentativ moment atunci când vine vorba de aducerea pe lume a unui copil, este momentul în care i se taie cordonul ombilical și îi auzi primul plânset. Atunci, ca mamă, te liniștești. Știi că e totul în regulă, că e bine (și că, Slavă Cerului, s-a terminat totul).

Adela Popescu, în pericol?

Apoi îți aduc copilul și, pentru câteva momente, îl ții lipit de tine. Credeți-mă, nu există bucurie mai mare, fericire mai mare, sentiment mai copleșitor. Un moment ca acesta nu poate fi transpus în cuvinte”, scrie Adela Popescu pe blogul ei.

Alexandru, 3 ani, și Andrei, 10 luni, ei sunt centrul universului în familia Vâlcan.

„Mi-am imaginat întotdeauna că voi avea fetiță. Însă, îmi dau seama că a fi mamă de băieți este cea mai adorabilă treabă care mi se putea întâmpla, pentru că au un fel unic de a-și iubi mama. Pe mine nu mă iubește nimeni cum mă iubește Alexandru sau cum reușește Alexandru să își exprime dragostea, îmi dau lacrimile, are câteodată momente când îmi face o declarație de mă topesc pur și simplu. Așa că băieții au ceva drăgălaș și sincer în comportament.

 

Despre băiețelul Radu sunt multe de povestit (râde), dar învăț de la fiecare cum să mă port cu celălalt. Sunt lucruri pe care le aplic în felul în care mă raportez la copii, dar pe care le aplic și la Radu, că ce să vezi, și Radu este un copil mai mic, uneori”, conchide Adela Popescu.

Publicat: 22 oct. 2019, 17:47 Autor: ileana.ghinea Vedete
Pe aceeași temă