Imagine rara cu sotia lui Dan Negru. Cum arata acum femeia care i-a furat inima

Publicat: 22 Oct. 2019, 15:31 Vedete

Dan Negru si Codruta formeaza un cuplu de foarte multi ani, si sunt mai indragostiti ca niciodata.

Imagine rara cu sotia lui Dan Negru. Prezentatotul TV este extrem de cunoscut in toata tara, insa desprea sotia lui nu stim mare lucru, fiindca mereu a fost o prezenta subtila.

Codruta, sotia lui Dan Negru, apare extrem de rar in lumina reflectoarelor, insa cand o face, impresioneaza de fiecare data prin eleganta de care da dovada.

Imagine rara cu sotia lui Dan Negru

Imagine rara cu sotia lui Dan Negru

Ultima oara cand cei doi au pozat pentru o publicatie s-a intamplat in 2010, cand fiica cea mare a cuplului abia se nascuse.

Sotia lui Dan Negru este de profesie medic stomatolog la propria clinica si este multumita de faptul ca nu apare in atentia presei atat asa des precum sotul sau.

„E alegerea noastră, a mea și a soției mele, de a nu ne expune familia prin tot felul de apariții mondene. Codruța e medic stomatolog, deci n-are nimic de-a face cu nebunia mondenă.

Când am venit în București, un director de televiziune mi-a spus că, pentru a reuși în breasla asta, trebuie să devin un monden. Au trecut vreo 20 de ani de atunci și uite că am performat în televiziune și fără să devin un personaj monden”, a declarat Dan Negru pentru VIVA!.

„Nu există o rețetă a căsniciei, ci doar o continuitate a tradiției. Mama și tata au fost căsătoriți 45 de ani, până când tata s-a prăpădit. Socrii mei sunt căsătoriți tot de vreo 40 de ani. Toți cei din familia mea au tradiția aceleiași familii. Poate de aici secretul. O fi genetic” a mai spus Dan Negru.

Publicat: 22 Oct. 2019, 15:31 Vedete
Pe aceeași temă