Printul William, ingrijorat pentru fratele sau, Harry. Documentarul „Harry and Meghan: An African Journey” a scos la iveala lucruri dureroase

Publicat: 22 oct. 2019, 14:41 Autor: Simona Vedete

Printul Harry si Ducesa Meghan nu trec prin cele mai bune momente, amandoi recunoscand acest aspect.

Printul William, ingrijorat pentru fratele sau. Ducele de Cambridge si-a exprimat evrbal ingrijorarea pentru fratele sau, care a recunoscut ca lucrurile stau foarte prost in familia lui.

S-a intamplat dupa difuzarea documentarului „Harry and Meghan: An African Journey”, care a fost difuzat in premiera, duminica, pe ITV in Marea Britanie.

Printul William, ingrijorat pentru fratele sau

A fost pentru prima data cand cuplul regal a recunoscut faptul ca trece printr-o perioada extrem de grea din cauza informatiilor aparute in tabloide, discreditand-o in principal pe Meghan Markle.

Ducesa de Sussex a marturisit ca „nu multă lume m-a intrebat dacă sunt bine. Este greu să fii proaspăt căsătorită, o nouă mămică și să ai o astfel de atenție asupra ta”.

Meghan Markle, declarație în lacrimi. Se simte vulnerabilă și recunoaște că nu este ok în rolul de mamă

Imediat dupa aceste declaratii neasteptate, printul William a spus ca este ingrijorat de starea cuplului regal. Iar legat de relatia dintre cei doi frati, Harry a declarat că „Avem zile bune și zile rele. Multe se întâmplă din cauza presiuniii la care familia mea este expusă. Dar suntem frați și întodeuna vom fi acolo unul pentru celălalt”.

Potrivit BBC, Printul Harry este ingrijorat ca sotia sa, Meghan, ar putea putea avea aceeasi soarta ca mama sa, Printesa Diana.

Publicat: 22 oct. 2019, 14:41 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă