Una dintre fetele disparute a fost gasita! In ce conditii era fata tinuta

Publicat: 22 Oct. 2019, 11:48 Ciao.ro
Una dintre fetele disparute a fost gasita! In ce conditii era fata tinuta

Daria Maria Puica, o fată de 13 ani care a dispărut duminică de la domiciliul său din comuna Vultureni şi care a fost căutată luni de sute de poliţişti, jandarmi şi voluntari a fost găsită într-o localitate din judeţ, împreună cu persoana cu care plecase, a informat, marţi, IPJ Cluj.

Daria Maria Puica a fost gasita. „La data de 22 octombrie, în jurul orei 1,00, în urma investigaţiilor efectuate a fost depistată minora în vârstă de 13 ani. Aceasta era însoţită de bărbatul în preajma căruia a fost văzută ultima dată. Sute de poliţişti, jandarmi şi voluntari au acţionat în această perioadă pentru găsirea minorei în vârstă de 13 ani a cărei dispariţie a fost semnalată la data de 20 octombrie.

Daria Maria Puica a fost gasita

În urma investigaţiilor şi a căutărilor de amploare, în noaptea de 21 spre 22 octombrie, minora a fost găsită în extravilanul localităţii Cristurel, comuna Aşchileu. Aceasta era însoţită de bărbatul în preajma căruia a fost văzută ultima dată. Minora nu prezenta urme vizibile de violenţă, iar, conform primelor investigaţii, aceasta ar fi lipsit de acasă pe fondul unei relaţii tensionate în familie”, au precizat reprezentanţii IPJ Cluj.

În cauză a fost informată Direcţia Generală de Asistenţă şi Protecţie a Copilului (DGASPC) Cluj, iar minora a fost internată la un centru de primire a copilului în regim de urgenţă.

„Bărbatul în vârstă de 27 de ani, rudă a minorei, a fost audiat cu privire la cele întâmplate. În cauză se continuă cercetările pentru lămurirea tuturor aspectelor legate de dispariţia minorei, sub coordonarea unităţii de parchet”, au mai anunţat reprezentanţii IPJ Cluj.

Publicat: 22 Oct. 2019, 11:48 Ciao.ro
Pe aceeași temă