O fată de 16 ani, dată dispărută și găsită după o zi, a fost bătută și abandonată pe câmp

Publicat: 06 oct. 2019, 13:55 Autor: Simona Life
O fată de 16 ani, dată dispărută și găsită după o zi, a fost bătută și abandonată pe câmp

Polițiștii anchetează cazul și au deja un cerc de suspecți.

O fată de 16 ani dată dispărută. Purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgență pentru Copii Cluj, Daniel Dreghiciu, a declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX, că fata a fost adusă sâmbătă la UPU unde a primit îngrijiri medicale și a fost transferată la Neurochirugie, în prezent fiind internată la secția de Terapie Intensivă a spitalului.

„Fata a fost adusă, sâmbătă, la UPU, prezenta traumatism cranio-facial sever, stabilă din punct de vedere al respirației și circulației. Era conștientă.

O fată de 16 ani, dată dispărută

A fost dusă la Neurochirurgie, iar în prezent s-a întors și este internată la Terapie Intensivă la Spitalul de Urgență pentru Copii Cluj-Napoca, sub supraveghere și monitorizare, în colaborare cu neurochirurgii. Este conștientă, ușor confuză, fără probleme respiratorii sau circulatorii, nu necesită intervenții chirurgicale”, a spus Dreghiciu.

Fata, în vârstă de 16 ani, din comuna Cojocna, a fost dată dispărută după ce, vineri, a plecat la o școală din Cluj-Napoca, nu s-a mai întors acasă și nu a putut fi contactată pe telefonul mobil care era închis. Ea a fost găsită de polițiști sâmbătă.

Potrivit polițiștilor, fata a fost găsită cu urme de violenţă pe corp, motiv pentru care a fost transportată la unitatea medicală pentru acordarea îngrijirilor de specialitate.

„A fost găsită pe raza localităţii Căianu, pe câmp, și a refuzat să coopereze cu organele de poliţie. În prezent, există un cerc de suspecţi, se iau în calcul mai multe ipoteze de lucru, fiind audiate mai multe persoane din anturajul fetei, pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care minora a fost agresată. Lipsa de cooperare a tinerei cu anchetatorii îngreunează demersurile făcute pentru stabilirea exactă a stării de fapt”, au spus sursele citate.

Publicat: 06 oct. 2019, 13:55 Autor: Simona Life
Pe aceeași temă