Culiță Sterp, reținut de poliție. Artistul a fugit de la locul accidentului pe care l-a provocat, fiind băut la volan

Publicat: 18 nov. 2022, 11:05 Autor: Dora Bazavan Vedete

Culiță Sterp, reținut de poliție. Culiță Sterp a intrat în mari belele dar și pe mâna polițiștilor! Interpretul de manele a fost implicat într-un accident rutier în Cluj Napoca.

El  ar fi lovit într-o intersecție un Logan, care trecea pe culoarea verde a semaforului și în urma rezultatelor probelor biologice. S-a constatat că a condus sub influenţa alcoolului. După ce a lovit în plin autoturismul, Culiță Sterp nu a oprit la semnalul agenților. Și mai mult decât atât, a și plecat de la locul accidentului. Şoferul maşinii lovite a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. În urma faptelor sale, Culiță Sterp s-a ales cu dosar penal și a fost reținut pentru 24 de ore.

Culiță Sterp, reținut de poliție

„Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. Și părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie. Bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca. În vederea dispunerii unei noi măsuri preventive”, a transmis IPJ Cluj.

Soția artistului, Daniela Iliescu, s-a arătat îngrijorată. Ea a ținut să posteze un mesaj pe rețele sale de socializare. În acesta le-a mulțumit prietenilor și lui Dumnezeu pentru grija ce i-o poartă în aceste momente.

Mesajul soției lui Culiță Sterp

„Fac postarea asta în special pentru prietenii noștri care chiar se îngrijorează. Mă sună și îmi dau mesaje și nu pot face față să le răspund tuturor (…)

Culiță este bine, sănătos!

Le mulțumesc oamenilor care chiar sunt alături de familia noastră, care știu prin ce perioadă stresantă trec (cu noul brand) care trebuia să fie una mai frumoasă. Dar Dumnezeu știe ce lecții avem de învățat și de ce ne pune la încercare. Îi mai mulțumesc lui Dumnezeu că totul este bine, lucrurile materiale oricum nu au contat și nu vor conta vreodată pentru noi.

Iar pentru cei care comentează aiurea, speculează și aruncă cu hate, mai uitați-vă și la viața voastră. O fi ea chiar perfectă și sunteți îndreptățiți doar să o comentați pe a altora?”, a scris soția lui Culiță Sterp pe Instagram.

Cu cine era în mașină Culiță Sterp

Culiță nu era singur în SUV-ul său în momentul producerii accidentului, se pare că se întorcea de la filmările noului sau videoclip. Și mai era în mașină să împreună cu o femeie, cel mai probabil o dansatoare care a apărut în noul său clip.

Se pare că înaintea producerii accidentului, Culiță a făcut mai multe postări pe Instagram și se află în drum spre filmările unui videoclip. După producerea accidentului și cele întâmplate, manelistul a mai postat pe pagina sa de Facebook un videoclip.“Culiță – “Când am o zi grea – Live de la Madrid”, iar mesajele din partea urmăritorilor săi nu au încetat să apară.

Cântărețul care are acum 30 de ani  a ajuns cunoscut în 2016, atunci când alături de fosta lui soție, Carmen de la Sălciua, a făcut furori cu o serie de melodii bine primite de către public.

Publicat: 18 nov. 2022, 11:05 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă