Anunțul momentului făcut de Monica Odagiu! „Este una dintre cele mai grele perioade trăite de mine până acum…”

Publicat: 30 apr. 2023, 13:39 Autor: Dora Bazavan Vedete

Monica Odagiu a trecut prin clipe cumplite în urma accidentului de mașină a cărui protagonistă a fost acum o lună și care s-a soldat cu uciderea unui bărbat în vârstă de 35 de ani.

Un tânăr s-a aruncat în fața mașinii condusă de actrița care venea dinspre Calea Victoriei înspre Știrbei Vodă, iar necazul s-a întâmplat în dreptul stației STB Luterană.

Anunțul momentului făcut de Monica Odagiu!

Fosta iubită a solistului de la Holograf, Dan Bittman, a fost în stare de șoc și s-a refugiat în sânul familiei care a ajutat-o să treacă peste această traumă, apelând chiar și la ajutor de specialitate. Se pare că acum Monica Odagiu a decis să își reia spectacolele de teatru și activitatea ei, concertele. Și în această seară va urca pe scenă la Cluj, în distribuția spectacolului “O noapte furtunoasă”. Din care fac parte mulți actori cunoscuți precum Monica Davidescu, Adrian Nartea, Aurelian Temișan, Ovidiu Cuncea, Cosmin Vijeu, Radu Ștefan Bănică.

Monica Odagiu și-a anunțat astfel ieri urmăritorii că va reveni pe scenă

Este una dintre cele mai grele perioade trăite de mine până acum. Și dacă nu aș fi avut alături atât de mulți oameni minunați, cărora nu contenesc să le mulțumesc, ar fi fost și mai grea.

Am considerat mai mult decât necesară o pauză de la întreaga mea activitate în săptămânile acestea. Iar acum, datorită terapiei și susținerii neîncetate. Sunt în punctul în care am reușit să mă pun la loc cât să mă pot întoarce pe scenă la ceea ce iubesc, la meseria mea.

Tocmai din acest motiv, vreau să vă anunț că mâine, la Cluj, o să urc pe scenă din nou cu spectacolul “O noapte furtunoasă”. Iar începând cu luna mai, voi relua toate spectacolele și concertele.
Vă îmbrățisez cu tot sufletul și vă mulțumesc că m-ați ajutat să rămân…eu!
”, a anunțat Monica Odagiu.

„Este una dintre cele mai grele perioade trăite de mine până acum…”

După accidentul care s-a produs, Monica Odagiu s-a refugiat în căminul ei și a avut nevoie de o lungă perioadă de timp să își revină! Și-a exprimat atunci părerea de rău pentru cele întâmplate. Și a fost asaltată de telefoane din partea presei și de întrebări. A lămurit însă totul într-un mesaj pe care l-a postat atunci pe rețelele de socializare.

Astăzi am trăit o experiență tragică, fiind pusă într-o situație în care efectiv nu am mai avut ce să fac decât să privesc neputincioasă cum se stinge un om în fața mea. Deși am încercat să evit acest tragic eveniment. Sunt traumatizată pentru că nu îmi ies din minte acele clipe teribile în care acel om s-a stins și nu doresc nimănui să treacă prin asta. 

Îmi cer scuze tuturor celor care așteptau o reacție imediată din partea mea. Dar vă rog să mă credeți că în acele momente nu am fost în stare. Departe de mine gândul de a ascunde vreo chestiune relevantă vizavi de acest tragic eveniment. Și vreau să subliniez că totul a fost înregistrat pe camerele video. Iar cei care se ocupă de caz și au apucat să le verifice apreciază că nu am greșit, reacțiile mele în acele clipe fiind firești și corecte.

“Din păcate eu nu am putut schimba în niciun fel acest final…”

Primele mele gânduri merg spre o familie care astăzi a pierdut pe cineva iubit. Din păcate eu nu am putut schimba în niciun fel acest final. Deși am făcut tot ceea ce se putea face în acele secunde pentru a evita o tragedie. Vă rog pe toți să mă înțelegeți că în aceste momente am și eu nevoie de liniște ca să pot să trec peste șoc. Vă mulțumesc dacă lăsați legea să-și spună cuvântul”, a fost declarația pe care Monica Odagiu a lansat-o în spațiul public, pe rețelele de socializare.

În urma accidentului care s-a produs, Monica Odagiu a fost testată atunci cu aparatele AlcoolTest și DrugTest, rezultatele fiind negative. A fost deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

Monica Odagiu, față în față cu mama tânărului ucis în accident

Monica Odagiu a fost față în față cu mama tânărului ucis în accident. Printre suspine actrița i-a zis: „Iertați-mă, nu am…”

Conform informațiilor obținute de CANCAN.RO, Monica Odagiu a dat nas în nas în secția de poliție de la Udriștei cu familia tânărului decedat în accidentul produs astăzi. Mama, tatăl, unchiul și bunica băiatului au ajuns la poliție într-un suflet, sperând ca totul să fie un coșmar. Tânăra actriță a avut un moment de descărcare emoțională atunci când a văzut-o pe mama băiatului ucis. A început să plângă în hohote și a apucat să-i spună acesteia, printre lacrimi și suspine:

“Vă rog să mă iertați, nu am vrut”.

Nu a existat un răspuns din partea vreunui membru al familiei băiatului, toți au intrat val vârtej într-un birou, acolo unde erau așteptați de polițiști. Conform procedurii în astfel de cazuri, un membru apropiat al familiei (mama, tata, soră) va trebui să meargă la INML pentru a identifica în mod direct cadavrul tânărului de 35 de ani. Despre care se zvonește că s-ar fi aruncat în mod intenționat în fața mașinii conduse de Monica Odagiu. Autopsia se va efectua în această noapte și, cel mai probabil, cadavrul acestuia va fi ridicat mâine de la Institutul de Medicină Legală Mina Minovici. Vezi fotografii și video pe CANCAN.RO,

S-a aruncat în fața mașinii

La puțin timp după producerea accidentului mortal, actrița a oferit și o declarație. Aceasta susține că bărbatul în vârstă de 35 de ani s-ar fi aruncat în fața autoturismului. Potrivit informațiilor, bărbatul lucra în zona Ateneului Român.

”S-a aruncat în fața mașinii. A așteptat până în momentul în care să nu mai am ce să fac și s-a aruncat în fața mașinii. Nu mai pot vorbi”, a declarat Monica Odagiu, la scurt timp după ce a fost provocat accidentul.

Publicat: 30 apr. 2023, 13:39 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă