Meghan Markle, declarație în lacrimi. Se simte vulnerabilă și recunoaște că nu este ok în rolul de mamă

Publicat: 19 oct. 2019, 14:13 Autor: Simona Vedete
Meghan Markle, declarație în lacrimi. Se simte vulnerabilă și recunoaște că nu este ok în rolul de mamă

Soția prințului Harry al Marii Britanii, a declarat într-un interviu că faptul că s-a aflat în atenția presei în perioada de când a devenit mamă a fost pentru ea "o luptă".

Meghan Markle, declarație în lacrimi. Archie Harrison Mountbatten-Windsor, primul copil al ducesei Meghan și al prințului Harry, s-a născut într-un spital privat din centrul Londrei, pe 6 mai. Cel de-al optulea strănepot al reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii este al șaptelea în ordinea succesiunii la tron.

Inițial, fosta actriță americană Meghan Markle, în vârstă de 38 de ani, a fost întâmpinată pozitiv de presa britanică, însă, treptat, jurnaliştii au devenit din ce în ce mai ostili.

Meghan Markle, declarație în lacrimi

De ce Meghan Markle renunta la bone pe banda rulanta

Aceștia au prezentat o abundență de informații despre familia destrămată a acesteia și speculații privind neînțelegeri între ducii de Sussex și ducii William și Catherine de Cambridge, dar și cu regina Elizabeth a II-a.

Rețeaua de televiziune ITV va difuza, duminică un documentar despre recenta călătorie oficială a ducilor de Sussex în Africa.

În acest documentar, ducesa Meghan spune: „Nu multă lume a întrebat dacă mă simt bine”.

„Orice femeie – mai ales când este însărcinată – este vulnerabilă, deci, pentru mine a fost o provocare, apoi, de asemenea, după naștere”, a spus Meghan, întrebată fiind cum a făcut față.

„Și, pentru o femeie, este mult. Și, de asemenea, mulțumesc de întrebare, nu multă lume m-a întrebat dacă mă simt bine. Dar este un lucru real prin care treci în culise”, a mai spus aceasta.

Comentariile au fost făcute după ce, la începutul lunii octombrie, prinţul Harry, al şaselea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, a declanşat o acţiune în instanţă, pentru încălcarea vieţii private, împotriva The Mail on Sunday, după ce tabloidul a publicat o scrisoare a ducesei Meghan adresată tatălui ei. Anunţul a fost însoţit şi de un discurs critic la adresa tabloidelor britanice, un gest neobişnuit din partea unui membru al familiei regale britanice.

În acest discurs, Harry a spus că ducesa este hărţuită de presă la fel cum a fost şi mama sa, prinţesa Diana de Wales, înainte de a muri, în 1997. „Temerea mea cea mai mare este că istoria se repetă”, a spus prinţul.

Din nefericire, soția mea a devenit una dintre recentele victime ale unui tabloid britanic care pornește campanii împotriva unor persoane fără a se gândi la consecințe – o campanie care a escaladat în ultimul an, în timpul sarcinii sale și în timpul creșterii fiului nostru”, a declarat prințul Harry printr-un comunicat.

„Am fost un martor tăcut al suferinţei sale prea mult timp”, a mai spus prinţul la momentul respectiv.

Publicat: 19 oct. 2019, 14:13 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă