Meghan Markle vs Kate Middleton. Ce spune unchiul Ducesei de Cambridge despre relația celor două

Publicat: 31 mart. 2021, 11:13 Autor: Andreea Voicu Vedete

Meghan Markle vs Kate Middleton. Interviul pe care Prințul Harry și Meghan Markle a creat foarte multă vâlvă atât în presă, cât și pe rețelele de socializare, dar și în rândul membrilor Familiei Regale.

Unchiul Ducesei de Cambridge a vorbit despre relația pe care Meghan Markle o are cu Kate Middleton. Bărbatul, Gary Goldsmith, susține faptul că nu ar avea încredere în tot ce spune Meghan Markle: ”Nu cred deloc că Kate a făcut-o pe Meghan să plângă. O cunosc pe Kate de când s-a născut și nu este deloc rea. Pur și simplu nu este în natura ei. Dacă cineva ar fi avut o criză, trebuie să fi fost Meghan. Kate ar fi încercat să facă pace”.

Pe de altă parte, bărbatul a mai spus despre soția Prințului Harry faptul că știe cum să își manipuleze publicul, mai ales că ea este actriță, arată Verdict.ro.

„Este o vedetă de la Hollywood. Nu poți da vina pe un tigru pentru că a mușcat o oaie. Dar nu cred un cuvânt care iese din gura ei. Este actriță și știe să-și manipuleze publicul. Nu cred o secundă că a trebuit să caute pe Google versurile imnului național. Harry îl cântă încă de când avea cinci ani”, a mai spus bărbatul.

Decizia luată de Kate Middleton

Kate Middleton este o persoană protectivă, când vine vorba despre familia ei. Are grijă mare de copii și știe întotdeauna cum să facă față obstacolelor care îi ies în cale. De data aceasta, însă, interviul lui Meghan Markle și al Prințului Harry în emisiunea lui Oprah Winfrey, nu reprezintă un ”pericol”, ”obstacol”, însă, cu siguranță, a creat vâlvă pe internet și în Familia Regală. În cadrul interviului, Meghan Markle a relatat o situație care a avut loc între ea și Kate Middleton. Cele două s-ar fi certat, iar Prințul William chiar ar fi plâns atunci, scria presa acum ceva timp în urmă. Dar, de fapt, adevărul ar fi cu totul altul. Se pare că atunci Meghan Markle ar fi plâns.

O sursă apropiată a spus: ”Interviul a fost deosebit de greu de digerat pentru Kate, dar ea rămâne puternică pentru Familia Regală și copiii ei. Kate este o mamă extrem de protectivă, iar, chiar dacă ea crede în a comunica deschis, George, Charlotte și Louis sunt încă foarte mici. Kate este, cu siguranță, suficient de puternică pentru a trece peste tot ce se întâmplă. Are o atitudine exemplară, așa că este important pentru ea să fie un model bun pentru micuți. George și Charlotte s-au întors la școală, dar își petrec serile împreună. Copiii îi luminează ziua, iar ea mereu susține că oricând trece printr-un moment greu, își dorește să aibă familia lângă ea. Se simte binecuvântată pentru că are o familie iubitoare”.

sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 31 mart. 2021, 11:13 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă