Ducesele Meghan Markle și Kate Middleton s-au evitat în public la ultima apariție oficială. Meghan Markle pare că ascunde ceva important

Publicat: 11 nov. 2019, 09:35 Autor: Simona News 3

Familia Regală Britanică a participat, în cursul zilei de sâmbătă, la Festival of Remembrance Service, la Royal Albert Hall.

Ducesele Meghan Markle și Kate Middleton. În cadrul evenimentului au fost prezenți Ducii de Sussex, Harry și Meghan, și Ducii de Cambridge, William și Kate, precum și Prințul Charles și Camilla, alături de regina Elisabeta a II-a.

După cum era de așteptat, Meghan și Kate s-au evitat pe parcursul evenimentului, cum aă făcut în ultimul timp la orice apariție publică, iar soția lui Harry a făcut câteva gesturi care i-ar fi dat de gol cea de-a doua sarcină.

Ducesele Meghan Markle și Kate Middleton

Ducesele Meghan Markle și Kate Middleton

Toată lumea a așteptat ceremoniile de sâmbătă, pentru a vedea cum se comportă membrii familiei regale, după multe gesturi și declarații extrem de controversate.

Harry și Meghan nu s-au afișat cu William și Kate de nici măcar o secundă și nici nu au stat la nicio poza împreună. Chiar și în loja regală au stat separați.

Ceremoniile dedicate zilei de 11 noiembrie, Festival of Remembrance Service, s-au ținut în prezența reginei, cu scopul de a aduce un omagiu victimelor războiului.

Toși membrii familiei regale au ales ținute negre, sobre, inclusiv Meghan și Kate, cu celebrele flori de mac roșu în piept. Ambele au fost extrem de zâmbitoare, iar Kate a ales să poarte o rochie cu decolteu bărcuță, având ca accesoriu pe cap o coroniță simplă, neagră.

Meghan Markle, însărcinată pentru a doua oară?

Meghan a fost puțin mai sofisticată, optând pentru o rochie din jacquard cu rever și nasturi în partea de sus, încinsă în talie cu o centură din același material.

Însă ceea ce a surprins a fost gestul Ducesei de Sussex, care a fost surprinsă de fotografi de mai multe ori cu mâna pe abdomen, exact ca atunci când era însărcinată cu micuțul Archie.

Publicat: 11 nov. 2019, 09:35 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă