Trucurile de frumusețe ale lui Kate Middleton. Cum reușește Ducesa de Cambridge să aibă un ten perfect

Publicat: 19 apr. 2021, 14:14 Autor: Andreea Voicu Vedete

Kate Middleton, Ducesa de Cambridge, folosește câteva trucuri de înfrumusețare pentru a avea un ten perfect. Multe domnișoare își doresc să aibă tenul ca al ei, așa că soția Prințului William a dezvăluit ce secrete de frumusețe are!

Foarte multe persoane admiră cuplul regal Kate Middleton – Prințul William și multe domnișoare și-ar dori să cunoască tainele frumuseții Ducesei de Cambridge și cum reușește aceasta să aibă un ten perfect. În orice moment în care Ducesa iese din Palatul Buckingham trebuie să arate impecabil în fața oamenilor.

Ducesa de Cambridge folosește un produs pentru a avea un ten curat și frumos. Din rutina sa nu lipsește niciodată uleiul de măceșe, pentru că îi conferă tenului său luminozitate. Uleiul de măceșe este bogat în actizi grași, proiteine și vitaminele A şi C, arată Ok Magazine.

Prințul William și Kate Middleton își educă cei trei copii după un set de reguli stricte

Potrivit The Mirror, setul strict de reguli include chiar și interdicția de țipa, de a striga sau de a se uita la televizor, înainte de cină. Se spune că Ducele și Ducesa de Cambridge insistă asupra copiilor lor, Charlotte, Louis și George, să nu adoarmă triști sau supărați.

O sursă a transmis pentru The Sun: ”Copiii sunt încurajați să vorbească despre ceea ce simt. Fie că este vorba despre un subiect de la școală, o oră de balet, de înot sau de tenis, fie că este vorba despre o reclamă de la televizor, ei discută și găsesc soluții. Nu se pune problema ca unul dintre părinți să spună ”nu”, iar celălalt să spună ”da”. Mereu se înțele și sunt uniți în fața copiilor”.

Alimentele pe care Familia Regală nu are voie să le mănânce

Pentru publicația ”Food and Wine”, Familia Regală a dezvăluit secrete pe care multe persoane doreau să le știe: ce au voie și ce nu au voie să consume membrii Familiei Regale, când vine vorba despre alimente sau băuturi. De exemplu, Monarhul consumă la micul dejun cereale, ou fiert, o ceașcă de ceai. La prânz legume cu carne de pasăre sau pește. Iar dacă la masă iau parte mai mulți membri, se începe cu o salată și au patru feluri de mâncare. Regina Elisabeta a II-a consumă carne de vânat. Înainte consuma și tort după-amiaza, însă de ceva timp consumă doar ceai sau sandvișuri.

Când vine vorba despre alimentele ”interzise”, Familia Regală sau, cel puțin, Regina Elisabeta, Kate Middleton, Prințul William și alți membri nu au voie să mănânce usturoi. De asemenea, dacă mănâncă cu mâinile, ar putea fi semn de lipsă de respect. Până și fructele trebuie consumate cu tacâmurile! Mulți membri preferă, astfel, să mânânce struguri.

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 19 apr. 2021, 14:14 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă