Kate Middleton vrea să devină mămică din nou! ”A plănuit mereu să aibă patru copii”

Publicat: 12 feb. 2021, 09:09 Autor: Andreea Voicu Vedete

Este moment de fericire în Familia Regală, căci frumoasa Kate Middleton are de gând să devină, din nou, mămică! A plănuit de la bun început să aibă patru copii. Dar de ce nu este în acest moment gravidă?

Kate Middleton a spus de la bun început faptul că își dorește să aibă patru copii. Chiar dacă în acest moment nu este gravidă, pentru că a venit pandemia și nu se știa ce se întâmplă și cât va ține, Kate Middleton nu a renunțat nicio secundă la dorința de a deveni mămică pentru a patra oară. Ea și Prințul William au dorința de a deveni din nou părinți, arată usmagazine.com.

Cuplul regal are trei copii: Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

„Kate a plănuit mereu să aibă patru copii. A pus această idee pe pauză când pandemia a lovit, dar există lumină la capătul tunelului, acum că vaccinul a apărut și Prințesa Charlotte și Prințul Louis vor merge la școală din aprilie”, a spus o persoană apropiată.

„A durat ceva până când Kate l-a convins pe William. El a spus că trei copii ajung. Gândul de a avea patru micuți l-a făcut să se simtă copleșit. Dar dorința lui Kate de a mai avea un bebeluș l-a inspirat, iar, la finalul zilei, el apreciază siguranța familiei pe care el nu a avut-o când era mic. De ce să nu o mărească? După ce s-a gândit mult la acest aspect, acum este de acord și este entuziasmat cu privire la viitor”, a mai transmis sursa.

Prințul William și Kate Middleton își educă cei trei copii după un set de reguli stricte

Potrivit The Mirror, setul strict de reguli include chiar și interdicția de țipa, de a striga sau de a se uita la televizor, înainte de cină. Se spune că Ducele și Ducesa de Cambridge insistă asupra copiilor lor, Charlotte, Louis și George, să nu adoarmă triști sau supărați.

O sursă a transmis pentru The Sun: ”Copiii sunt încurajați să vorbească despre ceea ce simt. Fie că este vorba despre un subiect de la școală, o oră de balet, de înot sau de tenis, fie că este vorba despre o reclamă de la televizor, ei discută și găsesc soluții. Nu se pune problema ca unul dintre părinți să spună ”nu”, iar celălalt să spună ”da”. Mereu se înțele și sunt uniți în fața copiilor”.

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 12 feb. 2021, 09:09 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă