Anunțul făcut de Regina Elisabeta a II-a, după ce a fost vaccinată împotriva noului coronavirus

Publicat: 04 mart. 2021, 08:03 Autor: Andreea Voicu Vedete

Atât Regina Elisabeta a II-a, cât și Prințul Philip s-au vaccinat la începutul lunii ianuarie a anului acesta împotriva noului coronavirus. La ceva timp după administrarea vaccinului, Regina a făcut un anunț.

Regina Elisabeta a II-a și Prințul Philip (de 94 și 99 de ani) s-au vaccinat împotriva noului coronavirus. La ceva timp după ce le-au fost administrate dozele, Regina a făcut un anunț. Cei doi ar fi fost vaccinați la Castelul Windsor. La aproape două luni după ce au fost vaccinați, a transmis un mesaj important către cetățeni.

Anunțul făcut de Regina Elisabeta a II-a, după ce a fost vaccinată împotriva noului coronavirus

”Ținând cont că nu am pățit nimic, este destul de inofensiv. A fost rapid și am primit multe scrisori de la oameni ce erau surprinși de cât de ușor este să se vaccineze. Nu m-a durut deloc”, a spus Regina Elisabeta a II-a.

Pe de altă parte, Regina Elisabeta a II-a s-a deplasat cu mașina la spital, acolo unde soțul ei, Prințul Philip, a fost internat în urma unor probleme medicale, dar care nu au legătură cu noul coronavirus: „Ducele de Edinburgh va rămâne internat la spitalul King Edward VII unde primește îngrijiri medicale din cauza unei infecții. Se simte confortabil și răspunde la tratament, dar el nu va părăsi spitalul în următoarele zile”, au declarat oficialii de la Palat, arată Verdict.ro.

Cei doi așteptau cu nerăbdare debutul campaniei de vaccinare

În luna martie a anului 2020, Regina Elisabeta a Ii-a și Prințul Philip au intrat în izolare și au mers la una dintre reședințele lor, după ce autorităţile britanice au recomandat izolarea persoanelor peste 70 ani, mult mai vulnerabile în caz de infecţie. O sursă apropiată de Familia Regală a dezvăluit pentru presa britanică că cei doi așteaptau debutul campaniei pentru vaccinarea împotriva noului coronavirus, având în vedere că amândoi fac parte din categoria de risc.

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 04 mart. 2021, 08:03 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă