Adriana Simionescu a născut! Cine a anunțat vestea cea mare + Ce nume special i-a ales micuței

Publicat: 12 iun. 2023, 10:28 Autor: Dora Bazavan Vedete

Adrian Minune nu își mai încape în piele de fericire! Fiica lui mai mică, Adriana Simionescu a născut pe data de 10 iunie o fetiță frumoasă și sănătoasă. Ea a primit nota 10 din partea medicilor, la un spital privat din Capitală.

Adriana Simionescu aștepta cu mari emoții ziua cea mare în care va deveni mămică și în noaptea dinaintea internării pentru naștere nu a putut să închidă ochii deloc cu gândul că în curând își va strânge fetița în brațe. Toată familia lui Adrian Minune a primit-o cu brațele deschise pe nou venita în familie, Noa Zenayda. Anunțul nașterii a fost făcut chiar de sora mai mare a Adrianei, Karmen Simionescu, printr-un mesaj postat pe Instagram.

Adriana Simionescu a născut!

“Bine ai venit pe lume, îngeraș!”. Este foarte posibil ca proaspăta mămică împreună cu fetița ei să fie externate în cursul zilei de luni, dacă totul decurge bine și fără probleme.

Cu puțin timp înainte de a naște, Adriana Simionescu a realizat o ședință foto cu burtică de gravidă la vedere, ca să își amintească cu drag de zilele în care era nerăbdătoare să își strângă fetița la piept.

“Poza asta nu are nevoie de cuvinte! Sunteți tot!”, a spus fiica cea mică a lui Adrian Minune în dreptul unei fotografii cu ea, soțul ei, Nicu, și bebelușul din burtică. Apoi, cuprinsă de emoțiile de dinaintea nașterii, Adriana Simionescu a mai spus.

“Abia aștept să îți văd chipul, să te pot ține  în brațe și să îți spun cât te iubesc. Mâine îți voi auzi glasul pentru prima dată. Vreau să știi că voi fi aici  să îți fac zilele cu soare, să îți șterg lacrimile când curg și să îți aduc zâmbetul în fiecare zi. Te iubesc, mami!”, a mai transmis Adriana pe social media, cu o zi înainte să nască.

Sora ei cea mare a fost singura din familie care a știut că o să aibă o nepoțică

Sora Adrianei Simionescu, Karmen, a fost singura din familie care a reușit să țină bine un secret și anume acela de a dezvălui dacă bebelușul care urma să vină în familie este băiat sau fată.

“Nu am știut că vom avea o fetiță, vorbesc foarte serios! Pur și simplu așa s-a nimerit! Karmen s-a stresat cu toată petrecerea și s-a abținut din răsputeri să nu îmi spună. Nu a știut nimeni în afară de Karmen dacă vom avea băiețel sau fetiță.
Ea a fost cu mine la ecografii și eu am ieșit din cabinet ca să poată să îi spună doctorul ei dacă vom avea băiețel sau fetiță!”, ne-a mai mărturisit Adriana Simionescu, vizibil emoționată, după petrecerea de gender reveal.

Cine a anunțat vestea cea mare

Pentru că sunt extrem de apropiate de mici, surorile Simionescu, Karmen și Adriana, au o relație specială. Proaspăta mătușă, Karmen va fi și nașa micuței pentru că încă înainte de a se naște și de când a rămas Adriana însărcinată. Cele două au stabilit ca ea să îi boteze copilul surorii ei mai mici.

Fata cea mare a binecunoscutului interpret de muzică de petrecere, a spus cu bucurie la petrecerea în care s-a dezvăluit sexul bebelușului Adrianei. “Ador să le arăt celor dragi cât de mult îi iubesc. Nu îmi vine să cred cât de repede a trecut timpul și iată-ne aici, amândouă mămici. Mulțumim tuturor pentru mesaje și urări. Vom avea o fetiță!”.

 

Publicat: 12 iun. 2023, 10:28 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă