Regina Elisabeta a II-a, mesaj important, la o lună după ce ea și Prințul Philip s-au vaccinat împotriva noului coronavirus

Publicat: 26 Feb. 2021, 08:46 Vedete

Regina Elisabeta a II-a și soțul ei, Prințul Philip, s-au vaccinat împotriva noului coronavirus la începutul lunii ianuarie. Acum, la aproape două luni distanță, Suverana britanică transmite un mesaj foarte important persoanelor.

Regina Elisabeta a II-a le recomandă oamenilor să meargă să se vaccineze împotriva noului coronavirus, cu gândul că totul va fi bine și ne vom întoarce la ”normalitatea” de dinainte. Suverana britanică a participat la o conferință alături de ofițerii din sistemul medical de sănătate și i-a încurajat pe britanici să se vaccineze. Chiar ea a transmis un mesaj!

„Din câte îmi dau seama, a fost destul de inofensiv. Și înțepătura aproape că nu s-a simțit deloc. Cred că un alt lucru ar fi că este foarte dificil pentru oameni, dacă nu au făcut niciodată un vaccin, pentru că ar trebui să se gândească la alți oameni, mai degrabă decât la ei înșiși“, a transmis Regina Elisabeta a II-a, arată alephnews.ro.

Cei doi așteptau cu nerăbdare debutul campaniei de vaccinare

În luna martie a anului 2020, Regina Elisabeta a Ii-a și Prințul Philip au intrat în izolare și au mers la una dintre reședințele lor, după ce autorităţile britanice au recomandat izolarea persoanelor peste 70 ani, mult mai vulnerabile în caz de infecţie. O sursă apropiată de Familia Regală a dezvăluit pentru presa britanică că cei doi așteaptau debutul campaniei pentru vaccinarea împotriva noului coronavirus, având în vedere că amândoi fac parte din categoria de risc.

Regina şi Ducele de Edinburgh, vaccinaţi împotriva Covid-19

Anunțul fericit a fost făcut chiar de reprezentanții Palatului Buckingham. Regina și Ducele de Edinburgh au scăpat de o grijă și s-au vaccinat împotriva noului coronavirus la începutul lunii ianuarie, 2021. Regina, care are vârsta de 94 de ani, și Prințul Philip, care are vârsta de 99 de ani, au primit vaccinul la Castelul Windsor.

Sursă foto: capturi video Youtube, arhivă CIAO

Publicat: 26 Feb. 2021, 08:46 Vedete
Pe aceeași temă