Maia Morgenstern a ieșit din izolare, dar a rămas marcată. Cum arată acum, după ce s-a vindecat de Covid

Publicat: 18 nov. 2021, 09:36 Autor: Dora Bazavan Vedete

După ce a primit îngrijirile medicale de care a avut nevoie, Maia Morgenstern a stat acasă la domiciliu în izolare și abia aștepta să poată să iasă din casă pentru că era nerăbdătoare să își mature curtea.

Celebra actrița Maia Morgenstern a fost și ea depistată cu temutul Coronavirus. Așa că a fost tratată de o echipă de medici de la un spital de stat de care a fost extrem de mulțumită și încântată.

Maia Morgenstern, marcată de experiența Covid

Peste două zile ies din carantină. Fie în urmă și uitat acest timp dureros, înspăimântător. Am stat cuminte în casă, am respectat tratamentul și indicațiile medicilor. Cum e și normal de altfel. Lucrurile merg spre bine. Am încredere, speranță. Grijă.

Le sunt profund recunoscătoare tuturor celor ce au contribuit cu fapta, cu gândul, cu un sfat la vindecare. Cuvintele sunt puține și palide. Nu pot cuprinde recunoștința pentru cei ce mi-au lăsat la poartă o pungă cu alimente, medicamente, un bax de apă, fructe, sucuri.
Primesc un telefon, apoi deschid poate, după ce „ai mei” au plecat și mă bucur!!! Mă bucur, cum mă bucur de sărbători când desfac pachetele cu daruri. Prietenii mei. Oamenii mei dragi. Mă simt bine. Astăzi am deschis poarta cu greu. Stradă nematurată de…câte zile???

De obicei, mătur singură stradă, curtea. Îmi face bine să fac (singură) curățenie. E în regulă, nu-i problemă. Dar acum n-am putut. Două săptămâni n-am putut. Stradă e nemăturată de demult. Se și vede. Nu-i nimic, mai am două zile și ies. O să mă ocup și de asta. O să mătur stradă.
Hai, că mi-au venit în cap și niște glume, mai deocheate așa. Cu trotuar…Nu știu însă ce să fac cu frunzele?!?! Poate se vor  păstra – covor pentru cei ce vor călca. Noii veniți. Covor de frunze. Nemăturate încă. Nici de oameni, nici de vânt. Încă…”, a fost mesajul postat de marea actriță acum câteva zile, pe social media.

Maia Morgenstern: “Ne revenim, ne facem sănătoși”

Și după ce a terminat cu izolarea, Maia Morgenstern s-a filmat și a postat filmulețul pe rețelele de socializare.

Bună dimineață! În covalescență, refacere, calm, reconectare la viața de zi cu zi, exerciții de respirație, ușoare mișcări, ne revenim, ne facem sănătoși, bine, și la minte și la trup…”, a spus Maia Morgenstern pe filmare. Apoi a făcut câteva exerciții care i-au redat tonusul de după boală, fiind în acest timp cu zâmbetul pe buze.

Actrița apare într-un nou videoclip internațional al solistei Airyen Vay

După ce a devenit cunoscută la Hollywood, Maia Morgenstern a început să primească tot mai multe roluri atât în țara natală cât și peste hotare. Iată că acum actrița a primit un nou rol într-un videoclip special. Al unei soliste stabilită în Los Angeles, California. Maia Morgenstern joacă rolul mamei eroinei principale interpretată de solista Airyen Vay. Care prin acest videoclip la piesă „Breathe”, vrea să transmită tinerilor un mesaj important.

Personajul principal al videoclipului alături de Airyen este actrița Maia Morgenstern (59 de ani). Cu „Breathe”, Airyen Vay își continuă obiceiul de a-și folosi muzica pentru a transmite mesaje puternice.

În noul videoclip, Airyen încurajează tinerii din toată lumea să-și facă vocea auzită. Mesajul rezonează cu siguranță cu toți ascultătorii. Mai ales cei care în prezent se simt prinși în așteptările și convingerile celor din jur. ”În esență, această piesă este despre lupta pentru ceea ce este corect, indiferent de reacția celorlalți din jurul tău”.

”Clipul muzical e o poveste”

“Breathe” îi încurajează pe tineri să nu se lase sufocați de teamă de a-i supăra pe ceilalți.

Clipul muzical e o poveste. O poveste de viață adevărată, o întâmplare aproape obișnuită. Cu bune, cu rele. Conflictul între generații, situațiile limită, tensionate între părinți și copii. Sentimentul că nu te aude și, mai ales, nu te înțelege ființa cea mai apropiată: mama ta. Sau copilul tău. Senzația că strigătul de disperare sau de ajutor se topește, dispare fără urmă, fără ecou…parcă e purtat de vânt spulberat. Și te întrebi, îndurerat, confuz, când și cum s-a căscat prăpastia asta între tine și cei dragi? De ce? Cum a fost posibil? Cine e vinovat? Cine are dreptate? Cine suferă cel mai tare?

Oare mai există o șansă, o cale de comunicare? Poate doar dragostea, încrederea mai poate salva ceva? Nu, nu putem și nu trebuie să devenim alții decât suntem…Poate doar să ne oprim o clipă, să-l ascultăm și pe celălalt? Da, știu, o să-mi spuneți că ați mai auzit povestea asta de zeci de ori. Poate chiar așa este, poate de aceea acest film, clip este atât de adevărat. De sincer. De aproape. Între mine și Airyen a există o comunicare perfectă. Sincronizare ideală. Empatie. Concret? Am reușit să ne înțelegem foarte bine, să facem un schimb de idei la modul cel mai creativ. O înțelegere bazată pe respect și admirație. Iar acestea nu pot fi decât reciproce”, spune Maia Morgenstern.

 

Publicat: 18 nov. 2021, 09:36 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă