Cum se simte Nico după runda a doua de Covid! “Am intrat în panică puțin…”

Publicat: 11 ian. 2022, 18:43 Autor: Dora Bazavan Vedete

Nico a făcut Covid a doua oară și acum este în afara oricărui pericol.

Spre sfârșitul lunii decembrie artista s-a “luptat” din nou cu Coronavirusul. De această dată, Nico a făcut o formă mai ușoară care i-a permis să facă nu doar treabă prin casă și prăjituri ci și sport și mai multă mișcare. Din cauza virusului cântăreața a pierdut o deplasare în Italia, acolo unde trebuia să meargă alături de bunul ei prieten și coleg, Marcel Pavel. Nico se simte însă bine acum, după ce a recunoscut că s-a panicat la un moment dat, atunci când a aflat că testul a ieșit în cele din urmă pozitiv.

“Dragii mei, sunt foarte bine! Legat de Covid, da, am avut două săptămâni în care a fost mult mai bine decât anul trecut, bineînțeles, o stare mai puțin rea decât anul trecut, dar totul a pornit de pe data de 14 decembrie, cu o bronșită urâtă, care a ținut până pe 22 decembrie, așa, am văzut că nu îmi trece, ce se întâmplă, am luat antibiotice, am luat una-alta. Mi-am făcut testele acasă, acasă  fiind negativ, normal, după care am avut temperatură două zile, asta după 22 decembrie. Deci de pe 14 până pe 22 decembrie am avut bronșita asta urâtă și după 22 am avut temperatură. Și atunci am intrat în panică puțin, m-am dus la Spitalul județean de aici de la noi din Ploiești, mi-am făcut testul și mi-a ieșit  pozitiv! apoi am plecat la Movila, la Spitalul de Infecțioase și mi-a dat tratament și am stat acasă  două săptămâni. Dar am avut o stare mult mai bună față de cea de anul  trecut. Anul trecut nu am putut să mă dau jos din pat, dormeam câte 8 ore așa,  dacă mă urcam în pat, venea soțul meu și mă întreaba: „Ești bine, respiri, ai murit, n-ai murit! Doamne ferește!” că acum glumesc, dar nu am fost bine deloc. Dar acum am fost OK. Am făcut treabă, am făcut de toate cele. Și prăjituri  și sală, acasă, singurică pe bicicletă. Deci mi-a fost mult mai bine, mult mai bine! Vă mulțumesc că ne purtați de grijă!”, a mărturisit Nico pentru Ciao.ro!

Artista în vârstă de 51 de ani a ieșit din izolare pe dată de 6 ianuarie. Nico nu știe de unde a contactat virusul a doua oară. Întrebată fiind în emisiunea lui Cristi Brancu dacă crede că ar fi fost vorba despre noua variantă a virusului, Omicrom, cântăreața a declarat în emisiune că nu știe exact dacă a fost sau nu vorba de Omicrom, dar cert este că a avut acum o variantă mai ușoară! „E posibil să fi fost vorba de Omicrom, nu știu , a fost mult mai ok acum!”, a zis artista la Prima TV. Soțul lui Nico, Laurențiu, dar și fiica ei, Alexandra, i-au fost alături pe toată perioada izolării și au stat cu toții în camere separate.

 

 

Publicat: 11 ian. 2022, 18:43 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×