Un bărbat din Sălaj și-a comandat o pereche de pantofi sport în valoare de 1.300 de lei. Să cadă din picioare când a deschis coletul!

Publicat: 30 nov. 2023, 13:07 Autor: Alina Nistor News
Un bărbat din Sălaj și-a comandat o pereche de pantofi sport în valoare de 1.300 de lei. Să cadă din picioare când a deschis coletul!

Un bărbat din Sălaj și-a comandat online o pereche de pantofi sport în valoare de 1.300 de lei. Când a primit, însă, coletul a avut parte de o surpriză neplăcută. Ireal ce se afla, de fapt, în cutia adusă de curier.

Pe 1 octombrie 2023, un tânăr de 18 ani, din localitatea Mâșca, județul Arad, ar fi postat, pe o rețea de socializare, un anunț de vânzare a unor articole de încălțăminte sport în valoare de 1.300 de lei. Imediat după a fost contactat de un bărbat din Sălaj care a vrut să îi achiziționeze.

Adolescentul l-ar fi determinat pe client să îi transfere 1.020 de lei într-un cont bancar, urmând să achite restul sumei la primirea coletului. Bărbatului din Sălaj nu i-a trecut prin minte că ar putea fi victima unei escrocherii, de fapt. Așa că a făcut transferul.

Ce se afla în colet, de fapt

Ulterior, curierul s-a prezentat la ușa bărbatului cu coletul în care ar fi trebuit să fie pantofii sport. A plătit diferența de 280 de lei și a deschis imediat cutia ca să probeze adidașii pe care și i-a dorit atât de mult. Doar că a avut parte de un șoc! Nici urmă de pantofi!

În colet se aflau, de fapt, bucăți din lemn și mai multe hârtii, moment în care bărbatul din Sălaj a anulat plata efectuată anterior prin virament bancar. Prejudiciul în valoare de 280 de lei a fost recuperat în totalitate. Polițiștii Secției nr. 1 Poliție Rurală Zalău continuă cercetările, pentru documentarea întregii activități infracționale a tânărului de 18 ani, într-un dosar penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de înșelăciune.

SURSA FOTO: Social Media

Publicat: 30 nov. 2023, 13:07 Autor: Alina Nistor News
Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,…...
Pe aceeași temă