Decizia luată de Kate Middleton, după interviul susținut de Meghan Markle și Prințul Harry

Publicat: 30 mart. 2021, 14:42 Autor: Andreea Voicu Vedete

După ce Meghan Markle și Prințul Harry au susținut un interviu cu celebra Oprah Winfrey, totul a creat un murmur în rândul membrilor Familiei Regale. Ce decizie a luat Kate Middleton, după ce Ducii de Sussex au făcut dezvăluiri incredibile despre viața lor.

Kate Middleton este o persoană protectivă, când vine vorba despre familia ei. Are grijă mare de copii și știe întotdeauna cum să facă față obstacolelor care îi ies în cale. De data aceasta, însă, interviul lui Meghan Markle și al Prințului Harry în emisiunea lui Oprah Winfrey, nu reprezintă un ”pericol”, ”obstacol”, însă, cu siguranță, a creat vâlvă pe internet și în Familia Regală.

În cadrul interviului, Meghan Markle a relatat o situație care a avut loc între ea și Kate Middleton. Cele două s-ar fi certat, iar Prințul William chiar ar fi plâns atunci, scria presa acum ceva timp în urmă. Dar, de fapt, adevărul ar fi cu totul altul. Se pare că atunci Meghan Markle ar fi plâns, arată Verdict.

O sursă apropiată a spus: ”Interviul a fost deosebit de greu de digerat pentru Kate, dar ea rămâne puternică pentru Familia Regală și copiii ei. Kate este o mamă extrem de protectivă, iar, chiar dacă ea crede în a comunica deschis, George, Charlotte și Louis sunt încă foarte mici. Kate este, cu siguranță, suficient de puternică pentru a trece peste tot ce se întâmplă. Are o atitudine exemplară, așa că este important pentru ea să fie un model bun pentru micuți. George și Charlotte s-au întors la școală, dar își petrec serile împreună. Copiii îi luminează ziua, iar ea mereu susține că oricând trece printr-un moment greu, își dorește să aibă familia lângă ea. Se simte binecuvântată pentru că are o familie iubitoare”.

Câți bani ar fi primit cuplul Meghan Markle – Prințul Harry în urma apariției în interviul cu Oprah

Ducii de Sussex au reușit să ”revolte” opinia publică în urma interviului pe care l-au avut cu prietena lor apropiată, celebra Oprah Winfrey. Cei doi au făcut dezvăluiri care au legătură cu Familia Regală, căsnicia lor, viața de familie, proiectele, presa, situația financiară, despre micuțul Archie, despre a doua sarcină, dar și despre alte subiecte. În urma interviului, presa internațională a scris că Meghan Markle și Prințul Harry ar fi încasat milioane de dolari. Însă, adevărul este cu totul altul.

La momentul la care interviul a fost difuzat, peste 17 milioane de telespectatori au urmărit declarațiile cuplului. Potrivit Spynews, CBS ar fi plătit drepturi de autor și licențe în valoare de 7 milioane de dolari companiei lui Oprah Winfrey, Harpo Productions. Însă, cei doi nu au primit niciun ban, iar declarațiile au fost făcute fără a încasa vreo sumă de bani.

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 30 mart. 2021, 14:42 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă