Cum a slăbit Ela Crăciun 10 kilograme după ce a născut?

Publicat: 19 Oct. 2019, 13:14 Beauty & Style

A trecut un 1 de când l-a adus pe lume pe Nicholas, iar silueta Elei Crăciun se „bucură” de un look de nota 10. Cum a reușit această performanță, aflăm chiar de la ea!

 

Cum a slăbit Ela Crăciun 10 kilograme. În primul rând, spunea acum ceva timp, „am născut natural”. Știm că recuperarea după nașterea naturală se instalează mult mai ușor și mult mai rapid. Apoi, „am alăptat”, mărturisește Ela Crăciun, iarăși o metodă absolut naturală care ajută proaspăta mămică să revină la silueta pe care o avea înainte de sarcină.

De asemenea, prezentatoarea emisiunii a apelat la specialiști în întreținere corporală. A urmat un program susținut de pilates pe care l-a completat cu ședințe săptămânale de masaj cu bambus.

Cum a slăbit Ela Crăciun 10 kilograme

„Nu îmi place să merg la sală, nu îmi place să fiu cu sufletul la gură, să transpir și să mă doară fiecare părticică a corpului, așa că prefer pilates-ul. Remodelează musculatura, subțiază talia, gleznele, tonifiază brațele și picioarele.

Este indicat în special femeilor pentru că alungește corpul și nu mărește masa musculară. Nu arde atât de multe calorii precum cardio, dar are multe beneficii de care am nevoie. În plus, corectează și postura, crește flexibilitatea și reduce stresul”, explică vedeta.

Ela Crăciun a avut grijă să mănânce sănătos și să se hidrateze corespunzător

În completare, așa cum povesteam mai sus, Ela Crăciun s-a bucurat din plin de beneficiile masajului cu bambus.

„Masajul cu bambus este procedura corporală recomandată tuturor persoanelor, indiferent de vârstă. Acest tip de masaj este indicat a fi urmat atât pentru întreținere, cât și pentru ameliorarea diferitelor afecțiuni, precum retenția de apă, senzația de picioare grele, oboseală musculară, anxietatea, insomnie, celulită, laxitatea cutanată etc.

Masajul cu bețe de bambus este de asemenea recomandat femeilor gravide, după luna a patra de sarcină și atleților profesioniști.  Persoanele în vârstă sau proaspetele mămici pot de asemenea să apeleze la masajul cu bambus, acesta neafectând zonele varicoase și contribuind la îmbunătățirea vizibilă a circulației sangvine și a tonusului pielii”, explică Dan Bujor, maseur certificat.

Și, pe lângă toate acestea, Ela Crăciun a avut grijă să mănânce sănătos și să se hidrateze corespunzător.

„Sunt destul de ordonată cu mâncarea, nu fac excese (dacă nu socotim prăjiturile), merg la masaj cu bambus și pilates. Stilul meu de viață nu prea îmi permite să stau, deci iată cum toată mâncarea se consumă în energia depusă atunci când stau în picioare la filmări sau alerg după cei mici”, conchide vedeta Antena 3.

Publicat: 19 Oct. 2019, 13:14 Beauty & Style
Pe aceeași temă