Fiul lui Sile Camataru a atacat un tanar cu un cutit! Cine il acuza fara drept de apel?

Publicat: 19 Oct. 2019, 10:42 News 3
Fiul lui Sile Camataru a atacat un tanar cu un cutit! Cine il acuza fara drept de apel?

Alberto Balint, fiul lui Sile Camataru, este cautat in acest moment de Politie.

Fiul lui Sile Camataru a atacat un tanar! Barbatul este acuzat ca l-a atacat pe un tanar de 29 de ani cu cutitul. Victima nu a fost ranita grav, mergand singura la spital.

Astfel ca tanarul de 29 de ani din Timisoara s-a dus sambata dimineata la Spitalul Municipal cu o plaga taiata in zona toracelui.

Fiul lui Sile Camataru a atacat un tanar!

Fiul lui Sile Camataru a atacat un tanar cu un cutit

Medicii nu au stat pe ganduri si au sunat de urgenta la Politie, fiindca au banuit ca tanarul poate sa fie victima unei infractiuni, si au actionat conform legii.

Tanarul le-a povestit politistilor ca in timp ce se afla la un club localizat in Timisoara a avut o divergenta cu Alberto Balint, fiul lui Sile Camataru, care s-a transformat intr-o adevarata violenta, fiindca Alberto i-a aplicat o lovitura cu un cutit.

Politistii au spus ca in urma incidentului lui Alberto Balint i s-a deschis dosar penal pentru loviri si alte violente si s-au luat masuri pentru prinderea autorului.

Tanarul injunghiat a spus ca in acel moment era beat si a incercat sa intre in club, insa nu a fost lasat de femeia care administreaza localul, dandu-i chiar si o palma.

Iar la scurt timp, fiul lui Sile Camataru, Alberto Balint, fiind chiar iubitul femeii, ar fi iesit din club cu un cutit in mana, astfel ca manat de nervi, l-ar fi injunghiat pe tanar, potrivit Adevarul.

Publicat: 19 Oct. 2019, 10:42 News 3
Pe aceeași temă