Nicoleta Nuca, operatie la ochi! Interventia chirurgicala a avut loc in Turcia

Publicat: 19 Oct. 2019, 11:34 Vedete

Artista a fost supusa unei interventii chirurgicale cu laser, fiind o adevarata necesitate pentru aceasta.

Nicoleta Nuca, operatie la ochi! Interventia chirurgucala a avut loc in Turcia in urma cu doua zile, si a fost realizata prin tehnologia cu laser.

De 11 ani artista este nevoita sa poarte ochelari de vedere sau lentile de contact, din cauza dioptriilor. Astfel ca a decis sa puna piciorul in prag si sa ia masuri pe cale chirurgicala.

Nicoleta Nuca, operatie la ochi!

Nicoleta Nuca, sexy in costum de baie

Artista suferea de miopie si astigmatism, iar in ultima vreme dezvoltase o intoleranta la lentilele de contact. De aceea, in urma cu doua zile, a fost supusa unei interventii chirurgicale oftalmologice ultra moderne.

„Intervenția se numește Lasik, are scopul de a reduce dioptriile și de a rezolva problemele de vedere și se realizează cu ajutorul laserului. Nicoleta a fost conștientă în timpul procedurii cu laser și a cooperat cu medicul.

Intervenția a durat opt minute pentru ambii ochi, respectiv sub 5 minute pentru fiecare ochi. La primul consult oftalmologic realizat după operație, Nicoleta avea deja o acuitate vizuală excelentă la ambii ochi”, a explicat Ensar Duman, consilier medical pentru Libertatea.

In urma cu doi ani si jumatate, artista a mai apelat la clinicile din Turcia, atunci cand si-a facut o operatie de marire a bustului dar si o rinoplastie.

Publicat: 19 Oct. 2019, 11:34 Vedete
Pe aceeași temă