Andreea Antonescu, apel la 112. Vedeta a alertat polițiștii că este sechestrată!

Publicat: 20 Feb. 2020, 09:51 Vedete

Andreea Antonescu, fosta membră a trupei Andre a fost azi noapte protagonistă unui scandal monstru la Iaşi. Femeia a sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi a anunat că este ţinută cu forţa într-un apartament din complexul rezidenţial Exclusive Residence din Copou.

Poliţiştii ieşeni au intervenit imediat şi au ajuns la apartamentul indicat. Odată ajunşi oamenii legii au găsit-o pe Andreea Antonescu şi pe iubitul ei, Ştefan Manolache, relatează bzi.ro. Ambii păreau sub influienta băuturilor alcoolice. Au negat ca între ei ar fi fost vreun scandal, iar pentru asta, poliţiştii ieşeni ar fi amendat-o pe artistă.

Andreea Antonescu, apel la 112! Reprezentanţii Poliţiei Iaşi au confirmat că vedeta a sunat la 112 azi noapte. “Tânăra a fost sancţionata contravenţional cu 4.000 de lei pentru apelare nejustificată la 112”, a precizat Beatrice Romanescu, purtătoare de cuvânt al IPJ Iaşi.

Ştefan Manolache este fiul controversatului politician Mircea Manolache. De numele acestuia se leagă numeroase scandaluri.

Andreea Antonescu, apel la 112! În urmă cu câţiva ani, Ştefan Manolache s-a ales cu o condamnare de un an de închisoare cu suspendare, după ce în 2014 a provocat panica pe străzile din Iaşi. Mai precis, fiul patronului de la Parma a ameninţat în trafic un taximetrist, totul pornind de la o presupusă înjurătură. Pentru că ameninţarea să fie cât mai credibilă, a folosit un pistol cu bile. În urma conflictului spontan, Răzvan l-a urmărit pe taximetrist pe străzile din oraş. Văzând că este urmărit, taximetristul a oprit şi a folosit un spray lacrimogen.

Andreea Antonescu, apel la 112! Ştefan Manolache, probleme cu legea

Tânărul se poate mândri cu un palmares notabil al frumuseților din showbiz-ul autohton, relatează româniatv.net După relația cu Silvia de la ”Bravo, ai stil!”, Ștefan Manolache a “combinat-o” pe colega acesteia Adela Tecuceanu, finalista celui de-al doilea sezon al emisiunii de la Kanal D. Ba mai mult, a fost într-o vacanță de lux cu… nepoata fostului premier Petre Roman. Fiul politicianului  Mircea Manolache s-a iubit și cu îndrăgita bloggeriţă Ioana Grama. Povestea lor de iubire nu a durat însă prea mult timp.

De-a lungul timpului, ”Prințișorul taxiurilor”, așa cum este numit Ștefan Manolache în lumea mondenă, a fost implicat într-o serie de dosare cât se poate de serioase, de natură penală, unele chiar instrumentate de DIICOT, adică în sfera criminalităţii organizate. Mai exact, el a fost cercetat într-un dosar care implica substanțele interzise, Ştefan Manolache fiind, până în primăvara acestui an, sub control judiciar.

Publicat: 20 Feb. 2020, 09:51 Vedete
Pe aceeași temă