A fost găsit mort într-un lac din Buzău! Cine este fotbalistul care a lăsat un bilet de adio cutremurător

Publicat: 16 Dec. 2019, 12:34 News

Un fotbalist din Buzău, în vârstă de 18 ani, s-a sinucis după ce în ultima perioadă se simțea tot mai singur. Tânărul s-a aruncat într-un lac, nu înainte de a lăsa un bilet de adio. 

Vasile Burtea le-ar fi povestit prietenilor că se simte foarte respins de toată lumea, în ultima vreme, inclusiv de familie.

Tânărul era descris ca fiind o fire extrem de prietenoasă și sociabilă, însă în ultima vreme devenise tot mai singuratic și depresiv. Pe contul lui de Facebook, Vasile Burtea posta tot felul de mesaje cu subînțeles, însă nimeni nu a fost în stare să-i vadă durerea sau măcar să vorbească cu el, despre lucrurile ce îl apăsau tot mai mult în ultimul timp.

Cu puțin timp înainte de a muri, Vasile Burtea a postat pe contul lui de Facebook o fotografie cu el, îmbrăcat într-un pulover cu motive de Crăciun și chiar părea fericit lângă bradul împodobit de lângă el. Cu toate acestea, tânărul a ales o descriere cutremurătoare, fiind practic ultimul mesaj pe care l-a transmis apropiaților.

Am fost ce nu voi mai fi niciodată! Acum sunt așa cum nimeni nu se așteapta!?❄️” este mesajul pe care l-a scris Vasile Burtea, cu puțin timp înainte de a muri.

Publicat: 16 Dec. 2019, 12:34 News
Pe aceeași temă