Declarațiile șocante ale fratelui Mădălinei Manole: “Nu cred în sinucidere. Criminaliștii au spus că este omor!”

Publicat: 17 iun. 2021, 09:22 Autor: Andreea Voicu Vedete

Fratele Mădălinei Manole, Marian, face o nouă declarație șocantă, la aproape 11 ani de la moartea artistei. Bărbatul susține faptul că sora lui ar fi fost omorâtă, și nu s-a sinucis, așa cum s-a spus inițial.

În urmă cu zece ani, Mădălina Manole a încetat din viață. Nimeni nu se aștepta ca artista să dispară dintre noi atât de repede și nici în modul în care a murit. În noaptea de 14 iulie 2010, ea a fost găsită fără suflare, în holul casei din Otopeni. Varianta oficială este că ea s-a sinucis pe fondul unei depresii. Deși, varianta a fost contestată de părinți și frate. Marian Manole susține faptul că sora lui, regretata artistă, nu s-ar fi sinucis, așa cum s-a spus inițial, ci ar fi fost omorâtă, lucru pe care l-ar susține și mai mulți criminaliști.

”Bună dimineața, dragi fani ai MĂDĂLINEI MANOLE de pe contul meu și de pretutindeni! Am să scriu un mesaj scurt celor care sunt adepții sinuciderii și lasă comentarii aici, în sensul ăsta! Dragii mei, dacă ati iubit-o, așa cum spuneți, nu mai spuneți despre ea: „săraca, era slabă de înger”, „săraca, cine știe ce a împins-o să facă gestul”, ”nu avea credință destulă”, „suferea după fostul soț”, „era depresivă” și multe altele! Eu, ca frate, am cunoscut-o mult mai bine decât dumneavoastră… și nu cred în sinucidere! (…) Plus de asta, sunt oameni avizați, criminaliști de profesie, care au cercetat cazul și au spus că este omor! Din respect pentru Mădălina, dacă ați iubit-o, nu-i pătați memoria, așa cum au făcut cei care stau acum în casa ei! Pe 14 iulie este ziua ei de naștere și de moarte! Vreau să mă ocup de memoria ei în liniște”, a postat fratele regretatei Mădălina Manole pe contul său de Facebook, citează Antena Stars.

Cum s-au desfășurat ultimele 24 de ore din viața Mădălinei Manole

În ultima zi înainte să se sinucidă, Mădălina Manole nu arăta pe chip nicio reacție, nu dădea nimănui de bănuit că ar recurge la un gest necugetat. Fusese la repetiții, a mers la cumpărături, iar seara a ciocnit un pahar de șampanie cu soțul ei, mai ales că următoarea zi își serbea ziua de naștere. Dar, la câteva ore, a fost găsită moartă, în locuința din Otopeni.

Artista stătuse până pe la ora 22 la studio-ul din Calea Victoriei. În data de 18 iulie, artista trebuia să cânte la Brăila. S-au urcat în mașină, au mers la cumpărături în Băneasa, au venit acasă noaptea târziu. Au băut un pahar cu șampanie, s-au pus în pat, iar soțul ei a adormit aproape de ora 1 noaptea. La 2.31, Mădălina scrisese mesajul de adio pe telefon. A coborât apoi scările casei și a înghițit un pahar cu otravă. A murit înainte să trimită mesajul de adio. A fost găsită lângă baie, la parter.

La ora 5.30 dimineața, Petru, soțul Mădălinei s-a dus să o caute pe soția lui. A găsit-o jos, fără suflare. La 5.45, medicii au venit la vilă, dar nu i-au mai putut face nimic, arată Spynews.

sursă foto: arhivă Ciao

Publicat: 17 iun. 2021, 09:22 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă
×