Scrisoarea de adio a Mădălinei Manole este emoționantă. Ce spunea regretata artistă despre tatăl ei

Publicat: 10 Sep. 2020, 09:11 Vedete
Scrisoarea de adio a Mădălinei Manole este emoționantă. Ce spunea regretata artistă despre tatăl ei

Tatăl Mădălinei Manole s-a stins din viață după o luptă grea cu noul coronavirus. În urmă cu 10 ani regretata artistă și-a pus capăt zilelor, iar în urma sa a rămas cu scriosoare de adio în care vorbea despre membrii familiei sale. 

De când fiica sa a murit Ion Manole pare că nu și-a găsit liniștea. Bărbatul a făcut orice pentru a face dreptate în cazul său, însă a trecut în neființă cu un mare regret, acela că nu și-a mai putut revedea nepotul.

În scrisoarea de adio pe care a lăsat-o în urma sa, „fata cu parul de foc” spunea despre părinții săi faprul că sunt cei mai buni din lume și au făcut foarte multe sacrificii în viață pentru ea.

“Mi-a daruit Dumnezeu – cel mai frumos si curat suflet din lume, Puiu al meu, – cel mai mare si minunat dar, copilasul nostru, – cei mai buni si sacrificati parinti din lume, – frate drag, nepoti dragi, rude, prieteni, atata lume cu suflet curat in jurul meu! Nu le merit, nu stiu ce sa fac cu ele, cum sa am grija de ele, cum sa le fiu de folos! Sunt o neputincioasa, o nevrednica, o complexata, am un milion de defecte si astea ma fac sa gandesc ca trebuie sa ma opresc aici cu viata mea!

Nimeni altcineva nu e vinovat de starea mea, doar eu, voi toti ma iubiti si mi-ati aratat lucrul acesta mereu, tot timpul! Si totusi eu gandesc ca trebuie sa ma opresc aici cu viata! Asa gandesc eu, asa trebuie! Cum sa inchei randurile astea? Cum? Sunt de neiertat, ma gandesc la voi toti, dar si la ce sa fac sa nu mai fiu!

Pui mic sa ramana o perioada la Botosani, cu mama si tata! Poate ma va ierta, mai tarziu! Cand va fi mare. Puicu meu – ai grija de tot, atat cat poti si ai mei scumpi sa ma ierte, atat pot sa gandesc, am ajuns aici numai din vina mea! si sa-l iubească mult pe Puiu, ramane sufletul meu pentru tot ce a facut pentru mine, pentru sufletul lui!

Nu ma judecati, nu va judecati dragii mei parinti si frate, mergeti inainte de dragul copilului nostru si de dragul lui Mihaita, va implor! Vinde tot ce se poate vinde, casa, orice, teren, dar vreau sa ramana bani pentru pui mic (scoli), si… pentru Mihaita, Marian, Mihaela”, a fost mesajul artistei, potrivit evz.ro.

Publicat: 10 Sep. 2020, 09:11 Vedete
Pe aceeași temă