Fratele Mădălinei Manole, acuzații tulburătoare la 10 ani de la moartea artistei: „A dat în mama, în tata şi în mine cât a putut”

Publicat: 08 Sep. 2020, 14:33 Vedete
Fratele Mădălinei Manole, acuzații tulburătoare la 10 ani de la moartea artistei: „A dat în mama, în tata şi în mine cât a putut”

După aproape un deceniu de la moartea tragică a Mădălinei Manole, fratele regretatei artiste a făcut acuzații dure în mediul online! Acesta a publicat un mesaj pe pagina personală de Facebook în care îl demască pe fostul său cumnat, Petru Mircea.

În mesaj, Marian mai atacă un personaj despre care susţine că a fost cândva un aproapiat al familiei Manole.

„Aghiuță ăsta din imagini se numește Ciprian Antochi, şef Fan Club Mădălina Manole de prin anii 90, când s-a înființat asociația.Venit din Roman la București, Mădălina si Șerban (n.r. Georgescu, primul soţ al artistei) l-au luat sub aripa lor. Toate bune la timpul respectiv. Ne-a cunoscut familia, a venit de multe ori în casa părinților, mama îl aprecia şi iubea ca pe copilul ei.

După moartea Mădălinei a fost cooptat în staful lui Petrică Mirciulică, puiucul de la Otopeni. Este câinele lui de încredere.Cu botniță cu tot la gură, ca nu cumva să scape ceva. A dat în mama, în tata şi în mine cât a putut pe la ProTV, făcându-ne responsabili de moartea fetei noastre!

uda este mic copil pe lângă el! Nu iese din cuvântul lui Petrică! Au aceleași șabloane de texte. Puiucul l-a pus curator al copilului, domiciliază în Otopeni si este cel care i-a făcut lipeala puiucului cu celebra blondă din Otopeni, C. (O.). Așa-zisă prietenă a Mădălinei. O ÎNTREAGĂ REȚEA DE IDOLI ai Mădălinei! CIPRILICA, TE MAI DUCI LA VRĂJITOARELE DE PE LÂNGĂ BUCUREŞTI?SAU FACEȚI INCANTAŢII ÎMPREUNĂ ÎN CASA MĂDĂLINEI? AVEȚI MARE GRIJĂ, BLESTEMELE SE ÎNTORC ÎMPOTRIVA VOASTRĂ!

P.S.: Acum, cică face politică… Membru într-un partid și, ca meserie, s-ar ocupa de dosarele morților de la Revoluție! Cred că de la Revoluția de la 1848, probabil! Dacă măscăriciul ăsta este istoriolog si politolog, mâine mă înscriu în partidul lui!”, a scris Marian Manole pe Facebook.

Aghiuță ăsta din imagini se numește Ciprian Antohi! șef Fan Club Mădălina Manole,de prin anii 90, când s-a înființat…

Publicată de Marian Manole pe Vineri, 4 septembrie 2020

Cum s-au desfășurat ultimele 24 de ore din viața Mădălinei Manole

În ultima zi înainte să se sinucidă, Mădălina Manole nu arăta pe chip nicio reacție, nu dădea nimănui de bănuit că ar recurge la un gest necugetat. Fusese la repetiții, a mers la cumpărături, iar seara a ciocnit un pahar de șampanie cu soțul ei, mai ales că următoarea zi își serbea ziua de naștere. Dar, la câteva ore, a fost găsită moartă, în locuința din Otopeni.

Artista stătuse până pe la ora 22 la studio-ul din Calea Victoriei. În data de 18 iulie, artista trebuia să cânte la Brăila. S-au urcat în mașină, au mers la cumpărături în Băneasa, au venit acasă noaptea târziu. Au băut un pahar cu șampanie, s-au pus în pat, iar soțul ei a adormit aproape de ora 1 noaptea. La 2.31, Mădălina scrisese mesajul de adio pe telefon. A coborât apoi scările casei și a înghițit un pahar cu otravă. A murit înainte să trimită mesajul de adio. A fost găsită lângă baie, la parter.

La ora 5.30 dimineața, Petru, soțul Mădălinei s-a dus să o caute pe soția lui. A găsit-o jos, fără suflare. La 5.45, medicii au venit la vilă, dar nu i-au mai putut face nimic, arată Spynews.

Publicat: 08 Sep. 2020, 14:33 Vedete
Pe aceeași temă