Sanda Ladoși, despre Mădălina Manole: „Nu pot să o judec pentru că a renunțat la copil, n-am niciun drept. Dar îmi pare rău că a ales așa”

Publicat: 20 mart. 2024, 10:30 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Sanda Ladoși și Mădălina Manole s-au apropiat după ce au devenit mame. Sanda Ladoși (54 de ani) și regretata Mădălina Manole, care s-a stins din viață în 2010, la vârsta de 43 de ani, au fost colege de breaslă vreme de două decade.

În ultimul an de viață al Mădălinei Manole, cele două artiste s-au apropiat mai mult. În special din momentul în care amândouă au devenit mame și au putut schimba impresii despre noua lor viață.

Invitată la emisiunea „40 de întrebări” cu Denise Rifai, de la Kanal D, Sanda Ladoși a fost întrebată cât de tare a afectat-o moartea Mădălinei Manole. În acest context, artista a adus în discuție ultimele amintiri pe care le mai poartă în gând cu Mădălina Manole, dar și cum a aflat de tragica veste a dispariției artistei din această lume.

„Eu am crezut că este o glumă sinistră, pentru că prima veste pe care am auzit-o a fost la o emisiunea de-a lui Dan Diaconescu. Și știindu-l pe el cu giumbușlucuri, nu l-am luat o secundă în serios”, a început să povestească Sanda Ladoși.

Sanda Ladoși și Mădălina Manole s-au apropiat după ce regretata artistă a devenit și ea mamă

Sanda Ladoși și Mădălina Manole se știau de 20 de ani, însă s-au apropiat după ce „Fata cu părul de foc” a devenit și ea mamă.

La câteva luni după ce își născuse băiețelul, ele au fost protagonistele unei ședințe foto. Realizată pentru coperta unei reviste, care a avut loc la reședința regretatei artiste, în casa ei din Otopeni.
La acea vreme, Petru, juniorul ei, avea vârsta de 5 luni, iar fiica Sandei Ladoși, Ioana, era cu doar 3 luni mai mare.

„Aveam doi copii mici, știam că are un copil mic.
Noi am făcut și o copertă a unei reviste împreună cu fetița mea și, respectiv, ea cu băiețelul ei.

O ședință foto care se desfășura la ea acasă și în toată perioada asta cât am stat și am făcut shooting-ul. Mi-am dat seama că ea se străduiește să afișeze o viață fericită. Eu nu cred că ea a fost fericită. Îmi pare foarte rău să spun acest lucru. Este strict sentimentul pe care l-am avut eu. Dar uite că în timp s-a adeverit că am mirosit ceea ce trebuie.

Nu o cunoșteam suficient de bine. Chiar dacă ne-am apropiat în ultima perioadă datorită copiilor, nu pot să spun că o cunoșteam foarte bine.

Și nu știu dacă aș fi putut să o ajut să se oprească din gestul ăsta. Probabil că dacă aprofundam și aveam timp. Dacă am fi avut timp. Cert este că n-a fost să fie așa”, a mai spus Sanda Ladoși la Kanal D.

Publicat: 20 mart. 2024, 10:30 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×