Fratele Mădălinei Manole, dezvăluiri la 10 ani de la moartea artistei: ”O măicuţă mi-a spus că nu e de bine. Este o avertizare de ceva rău…”

Publicat: 18 Sep. 2020, 14:30 Vedete

În urmă cu zece ani, Mădălina Manole a încetat din viață. Nimeni nu se aștepta ca artista să dispară dintre noi atât de repede și nici în modul în care a murit. În noaptea de 14 iulie 2010, ea a fost găsită fără suflare, în holul casei din Otopeni. Varianta oficială este că ea s-a sinucis pe fondul unei depresii. Deși, varianta a fost contestată de părinți și frate.

După ce au trecut anii, fratele Mădălinei Manole, Marian, a făcut dezvăluiri despre perioada în care artista era în viață, dar și ce s-a întâmplat apoi. Fratele Mădălinei Manole a trecut printr-o serie de evenimente negative în viața sa. În anul 2017, Marian și-a pierdut și mama, iar anul acesta a fost un coșmar: tatăl său, Ion Manole, a murit pe patul de spital, după ce a fost infectat cu noul coronavirus.

Relația dintre Mădălina Manole și fratele său a fost una extraordinară. Și acum Marian vorbește cu zâmbetul pe buze despre sora lui, celebra artistă: ”Relaţia cu sora mea era cea mai frumoasă. Eram împreună în turnee. Pot confirma Bebe Mihu, Maria Dragomiroiu, Romică Ţociu, Aurelian Temişan. Am trăit nişte clipe minunate, alături de ea şi de ei. Noi am avut o copilărie normală. Am fost crescuţi de părinţii noştri cu sacrificii. Am fost o familie unită! Fericită! Cine nu se mândrea cu asemenea fată?”.

Un gând îl apasă: ”O măicuţă mi-a spus că nu e de bine. Este o avertizare de ceva rău…”

”Nici un indiciu nu duce la sinucidere. Criminaliştii de peste Ocean sunt nişte neaveniţi? Ai noştri au făcut cazul praf! Dacă ar fi băut atâta insecticid avea totul ars pe interior. Avea sânge mult. Nu se putea face din cădere. O să iasă totul la lumină! Eram o familie normală şi fericită până a apărut el (Mircea-n.r.), dacă stătea acolo, lângă ai lui, la Botoşani, Mădălina era azi în viaţă! Marian şi părinţii lui nu şi-au mai putut vedea nepoţelul, pe Petru Mircea Jr. (11 ani), de când celebra lui mama s-a stins din viaţă”, a mărturisit Marian Manole.

”O măicuţă mi-a spus că nu e de bine. Este o avertizare de ceva rău, dar nu cred. Măicuţa mi-a mai spus că există vrăji făcute asupra familiei mele, de când trăia Mădălina”, a mai spus bărbatul, arată wowbiz.

Publicat: 18 Sep. 2020, 14:30 Vedete
Pe aceeași temă