Cuvintele Mădălinei Manole pe care nu a apucat să le mai spună! Fratele cântăreței: ”Trebuia să-mi spună ceva important. În noaptea aceea a murit”

Publicat: 06 Aug. 2020, 15:10 Vedete

În urmă cu zece ani, moartea Mădălinei Manole a șocat întreaga țară. Nimeni nu se aștepta ca artista să dispară dintre noi atât de repede și nici în modul în care a murit. În noaptea de 14 iulie 2010, ea a fost găsită fără suflare, în holul casei din Otopeni. Varianta oficială este că ea s-a sinucis pe fondul unei depresii. Deși, varianta a fost contestată de părinți și frate.

La zece ani de la moartea cântăreței Mădălina Manole, fratele ei, Marian, a făcut o dezvăluire dureroasă. Acesta spune pe rețelele de socializare că Mădălina și-a sunat familia de la Ploiești cu câteva ore înainte de tragedie. Ba mai mult decât atât, și-a invitat părinții și fratele la ziua ei de naștere și mai ales că, așa cum spune și bărbatul, avea ”lucruri importante” să le spună. Însă nimeni nu s-ar fi gândit că, pe cât de jovială era la telefon când au vorbit, sufletul ei ar fi fost negru.

Mesajul fratelui Mădălinei Manole: ”Pentru că era ziua ei și pentru că: ”fratele meu, am lucruri importante să vă spun”! Astea au fost ultimile cuvinte ale ei pe care mi le-a spus”

”În după-amiaza zilei de 13 iulie 2010, cu câteva ore înainte de nenorocire, undeva, la ora 17-18, eram cu băiatul meu (atunci mic) și cu tata în parc! La Sala Sporturilor Ploiești! Mădălina l-a sunat pe tata, am vorbit toți trei cu ea! Avea ”tonus”, râdeam împreună la telefon, râdea cu Mihai, trebuia să mergem la mare împreună, era fericită! Toți așteptam a doua zi, ziua ei! Ne-a spus în telefon SĂ FIM PREZENȚI A DOUA ZI, TOATĂ FAMILIA! Pentru că era ziua ei și pentru că: ”fratele meu, am lucruri importante să vă spun”! Astea au fost ultimile cuvinte ale ei pe care mi le-a spus!

Noaptea, s-a ”schimbat” radical! Nu a vrut să ne mai aștepte! S-a sinucis, pentru că ața spune Petrică (Petru Mircea, n.r.), că era în depresie! Nu a vrut să ne mai aștepte pentru că așa zice procurorul Moldovan, sinucidere. Pentru că, dacă un american a putut să bea Furadan, așa a băut Mădălina! Asta este concluzia unui procuror de caz, în România! Le-aș pune Furadan într-un pahar și i-aș pune pe amândoi să bea! Contul meu de Facebook este pentru toată lumea! Sunt pe public! Și Petrică știu că vede!…”, a povestit Marian Manole pe contul lui de socializare, arată Wowbiz.

Publicat: 06 Aug. 2020, 15:10 Vedete
Pe aceeași temă