Casa lui Gheorghe Dinca, semnalizata pe GPS. Cum s-a ajuns la asta

Publicat: 28 oct. 2019, 12:17 Autor: Simona Ciao.ro

Barbatul din Caracal a recunoscut in fata anchetatorilor faptul ca le-a ucis pe Alexandra si Luiza, insa multe lucruri nu se leaga.

Casa lui Gheorghe Dinca, semnalizata pe GPS. Trupurile neinsufletite ale celor doua adolescente incanu au fost gasite, astfel ca inca nu poate fi inchis cazul si nici demonstrata vinovatia lui Gheorghe Dinca.

Procurorii nu exclud nici varianta conform careia Dinca sa fi facut mai multe victime. Ancheta este inca in derulare, iar in prezent familia lui, cat si martorii din acest caz sunt audiati.

Casa lui Gheorghe Dinca, semnalizata pe GPS

Insa un alt detaliu a surprins pe toata lumea recent, si anume modul in care a ajuns casa lui Gheroghe Dinca sa fie semnalizata prin GPS.

Astfel ca pe casa lui, aflata in Caracal, pe strada Craiovei nr. 169, s-a montat recent o placa pe care scrie „Imobil aflat sub sechestru conform ART. 252 din codul de procedura penala”. In plus, au fost montate mai multe camere video de supraveghere.

Iar de cateva saptamani, pe GPS sau Google Maps, daca se introduce adresa lui Dinca, apare automat locatia cu titulatura „Casa lui Dinca”, asemenea unor locatii precum bancile, restaurantele sau supermarketurile, potrivit wowbiz.ro.

Publicat: 28 oct. 2019, 12:17 Autor: Simona Ciao.ro
Pe aceeași temă