Un barbat a pierdut 12 case si un Porsche in doua saptamani. N-o sa crezi cum s-a intamplat asta

Publicat: 28 Oct. 2019, 10:36 Life
Un barbat a pierdut 12 case si un Porsche in doua saptamani. N-o sa crezi cum s-a intamplat asta

Este vorba despre proprietarul unei afaceri de succes care si-a pierdut toata averea din cauza crizei globale.

A pierdut 12 case si un Porsche. Paul Holliday a ramas fara nimic si s-a mutat cu familia in Australia insa spune ca este fericit alaturi de familia sa iar banii nu mai au pentru el valoarea de alta data.

Astfel, acum a pus bazele unui proiect social prin care a ajutat pana-n ziua de azi aproximativ 6.000 de oameni. Britanicul a decis sa le arate oamenilor cat de bine este pentru sanatate sa inoti in mare, la rasarit.

A pierdut 12 case si un Porsche

A pierdut 12 case si un Porsche

In timpul recesiunii din 2008 viata lui Paul Holliday s-a schimbat la 180 de grade. Barbatul traia in Marea Britanie si investise enorm in imobiliare, astfel ca cele 12 case pe care le avea erau inchiriate.

Insa colapsul financiar global i-a adus declinul iar Paul a povestit publicatiei Liverpool Echo cum a ajuns sa piarda absolut tot in doar doua saptamani.

„Am încercat să nu vând proprietăți și să nu fac credite ipotecare…A fost o încercare pentru noi toți. Îmi amintesc de acele vremuri și acum îmi dau seama că nu aveam un stil de viață prea sănătos.

Aveam aproape 30 de ani, câștigam mulți bani și ajunsesem să consum droguri ușoare. Când afacerea mea s-a prăbușit, am ieșit din acest joc și am încetat să urmăresc acele false obiective” a spus acesta, potrivit jurnal.md.ro.

Publicat: 28 Oct. 2019, 10:36 Life
Pe aceeași temă