Anamaria Prodan e in culmea fericirii! Fiica ei, Sarah, a reusit imposibilul in America

Publicat: 28 oct. 2019, 09:23 Autor: Simona Vedete
Anamaria Prodan e in culmea fericirii! Fiica ei, Sarah, a reusit imposibilul in America

Fiica ei cea mica, Sarah, si-a vazut visul cu ochii in America.

Anamaria Prodan e in culmea fericirii! Impresara este extrem de mandra de fiica sa, fiindca a reusit sa semneze cu cea mai importanta Universitate din America.

Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf au reusit sa stranga o avere considerabila in cei 11 ani de casnicie, iar acum fac naveta intre Romania, Statele Unite ale Americii si Emiratele Arabe Unite, atat pentru joburi, cat si pentru copiii lor.

Anamaria Prodan e in culmea fericirii!

Insa chiar daca sunt ocupati si tot timpul pe drumuri, au reusit sa-si faca timp si pentru familie, in special pentru cresterea copiiilor de care sunt tare mandri.

Anamaria Prodan are doua fete din casnicia anterioara cu bastchetbalistul Tiberiu Dumitrescu, pe Rebecca si Sarah. Impresara mai are un copil, un baiat, Laurentiu sau Reghe Junior, pe care il are cu Laurentiu Reghecampf.

Rebecca a studiat la New York dupa care s-a mutat la Milano, acolo unde vrea sa studieze in continuare designul iar Sarah este jucatoare de baschet de mai multi ani. Insa abia acum a cunoscut succesul, pentru ca a semnat cu cea mai importanta universitate din SUA, cea din Mississippi.

„Sunt bucuroasă că am oportunitatea să practic sportul pe care îl iubesc la următorul nivel. Aş vrea să le mulţumesc tuturor universităţilor care au vrut să mă recruteze.

Acestea fiind spuse, sunt entuziasmată să vă anunţ că mi-am luat angajamentul să joc la Universitatea din Mississippi și sper să o fac cât mai bine atât pentru viitorul meu, cât și pentru a-mi face părinții fericiți. Este o onoare să o văd că evoluează la un asemenea nivel”, a spus Anamaria Prodan, potrivit playtech.ro.

Publicat: 28 oct. 2019, 09:23 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă