TOP CIAO.RO | Au dat moda peste tot! Accesoriul care nu lipseşte din garderoba vedetelor la sfârşitul anului 2023

Publicat: 22 dec. 2023, 15:00 Autor: Hermina Hagianu Top Ciao

Vedetele din România au pornit un nou trend la sfârşitul anului 2023. Nu se ştie cum şi de unde le-a venit această idee, dar cu siguranţă apariţiile lor au furat toate privirile. Este vorba despre un accesoriu pe care doamnele şi domnişoarele îl purtau încă din cele mai vechi timpuri. Doar că acum, în vremurile noastre, pentru că moda s-a mai schimbat, lucrurile au evoluat şi pretenţiile sunt altele. Iată cum au ales să poarte celebrităţile noastre corsetul.

Mai nou, corsetul din plastic face parte din orice garderobă. Divele din ţara noastră au reuşit să îl introducă în diferite ţinute, fie că au ales să îl poarte la petreceri, emisiuni TV sau pe scenă, rezultatul a fost unul spectaculos!

Theo Rose, apariţie de senzaţie în finala de la Vocea României

Cea mai recentă apariție a lui Theo Rose pe micile ecrane a atras toate privirile. În finala de la Vocea României care a avut loc pe 15 decembrie, jurata a ales să poarte un corset albastru la care a asortat o fustă neagră, din latex.

„Ai fost superbă”, i-a transmis pe Instagram unul dintre fani, lui Theo Rose.

Ţinuta în care şi-a făcut apariţia nu a fost cea mai comodă pe care aceasta a purtat-o, iar într-o pauză publicitară a avut nevoie de ajutorul stilistului său personal pentru câteva ajustări. (VEZI TOATE DETALIILE AICI) Totodată, unii au spus că acest corset pe care artista l-a purtat e inspirat de la casa de modă Schiaparelli, care creează de ani de zile corsete extravagante.

Delia şi-a surprins fanii la lansarea celui mai recent album

Theo Rose nu e singura vedetă care a apărut îmbrăcată într-un corset din plastic. Şi Delia a îmbrăcat unul asemănător, dar negru, la lansarea celui mai recent album al ei.

Outfitul inedit al solistei a inclus un corset nonconformist, iar restul ţinutei a fost formată dintr-un costum de latex. În ceea ce priveşte look-ul, Delia a optat pentru un hairstyle simplu, bucle lejere, și pentru un make-up cool. Peste ținuta din latex, la începutul show-ului, blondina a purtat o haină și o pălărie din imitație de blană de culoare violet.

Printre vedetele care au apărut îmbrăcate în corsete din plastic se numără și Antonia și Lili Sandu. Chiar dacă articolul vestimentar nu e unul deloc confortabil, artistele au arătat perfect în ţinutele lor excentrice.

Anamaria Prodan, ţinută spectaculoasă la petrecerea aniversară

Anamaria Prodan a împlinit recent 51 de ani și a organizat o petrecere la un restaurant de lux din Capitală. Pe reţelele de socializare celebra impresară a publicat mai multe imagini de la eveniment, dar ţinuta pe care a ales să o poarte a atras toate privirile.

Mai exact a purtat un corset metalic și o rochie argintie, cu spatele gol și trenă, în stilul lui Jennifer Lopez, arătând exact ca o divă de peste hotare.

Nu doar ținuta purtată de vedetă a atras toate privirile, ci și tortul, care a avut șapte etaje și a fost adus pe imnul celor din Champions League.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 22 dec. 2023, 15:00 Autor: Hermina Hagianu Top Ciao
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×