Cum arăta Adriana Iliescu în tinerete. Fiica ei este bucățică ruptă – Imagini de colecție

Publicat: 05 oct. 2022, 12:50 Autor: Camelia Vedete

Cum arăta Adriana Iliescu în tinereţe. Imagini de colecție cu cea mai bătrână mamă din România. Adriana Iliescu, 84 de ani, este cea mai bătrână mamă din România.

A născut-o pe Eliza la vârsta de 67 de ani, însă puțini știu cum arăta femeia în tinerețe. Adriana era de o frumusețe răpitoare. Avea un aspect îngrijit și delicat și părul lung. Cea mai vârstnică mamă din țară îi cucerea pe bărbați doar cu privirea.

Femeia a fost căsătorită patru ani de zile, însă din cauza neînțelegerilor cu soțul ei a divorțat. Și-a dorit dintodeauna un copil, așa că, la vârsta de 66 de ani a apelat al fertilizarea in vitro. A reușit să devină mamă prin această tehnică la 67 de ani, iar povestea ei a fost urmărită de milioane de români la televizor.

Cum arăta Adriana Iliescu în tinerețe

Născută în 1938 la Craiova, Adriana Iliescu a fost profesoară de limba și literatura română și, ce știu puțini oameni, a fost autoarea mai multor povești pentru copii. Pe Eliza Bogdana a adus-o pe lume în ianuarie 2005, la Maternitatea Giuleștidin Capitală. Femeia era însărcinată cu gemeni, însă cealaltă fetiță nu a supraviețuit. Tocmai de aceea Eliza a primit și prenumele Bogdana, cel pe care fosta profesoară a vrut să i-l pună surorii.

Adriana Iliescu a primit tratament hormonal în anul 1995 pentru a păcăli menopauza, iar fertilizarea a făcut-o în anul 2004 de la un donator anonim. Femeia rămăsese însărcinată cu tripleți, dar la puțin timp de la evoluția embrionilor, unul dintre aceștia nu a supraviețuit. Apoi, au rămas cele două fetițe, dar doar Eliza a reușit să vină pe lume.

Cazul ei a devenit extrem de dezbătut în presa din România și a făcut înconjurul lumii. Problema care s-a pus era una de etică și anume, e normal ca o persoană care a îndeplinit o anumită vârstă să poată face un astfel de tratament? În cele din urmă, femeia a născut cu bine, iar azi se bucură de fiica ei, care merge deja la două facultăți.

INCREDIBIL! CU CE MEDIE GENERALĂ A ABSOLVIT LICEUL FIICA ADRIANEI ILIESCU

Eliza este fiica celei mai vârstnice mame din România. Până în anul 2016, Adriana Iliescu a deținut un record mondial pentru vârsta înaintată la care a conceput-o pe tânăra domnișoară.

Zilele trecute, Eliza, fiica fostei profesoare universitare și scriitoare, a absolvit liceul nu oricum, ci șefă de promoție! Copilul Adrianei Iliescu nu a vrut să se laude cu media sa de finalizare a studiilor medii, dar a precizat că este peste 9,50.

„Nu-mi place să mă laud cu asta! Așa că nu vă voi spune exact media mea generală. Să zicem că e de peste 9.50!”, a spus Eliza, fiica Adrianei Iliescu, scrie cancan.ro.

”Eliza face două sau poate chiar trei facultăți”

Fiica mea a luat 9,80 la Limba Română. De asemenea, a obținut alte două note mari, de peste 9.00, fiecare, una la Istorie și alta la celălalt opțional pentru care a decis în cele din urmă să dea examen”, a declarat Adriana Iliescu impact.ro.

Așadar, Eliza a obținut la BAC o medie de peste 9,50. Adriana Iliescu a anunțat că fiica ei va face două sau trei facultăți și este convinsă că aceasta se va descurca de minune.

Eliza va face două sau poate chiar trei facultăți, cine știe! Am studiat împreună mai multe variante, însă nu vi le putem spune, fiindcă mai pot apărea schimbări. Cred cu tărie că va reuși să le facă față!”, a adăugat Adriana Iliescu.

Publicat: 05 oct. 2022, 12:50 Autor: Camelia Vedete
Pe aceeași temă