Profesoară prinsă că face amor cu elevul său! Ce au descoperit în telefonul băiatului!

Publicat: 27 Oct. 2019, 12:52 Ciao.ro

O profesoară a fost prinsă că a avut o relație amoroasă cu unul dintre elevii săi de 17 ani! Polițiștii au descoperit un detaliu șocant în anchetă!

Profesoară prinsă că face amor cu elevul său. Elvia Gonzales, profesoară de matematică la un liceu din statul american California, este acuzată că ar fi întreținut relații sexuale cu unul dintre elevii săi de 17 ani. Aceasta a fost arestată și o anchetă s-a deschis imediat de către oamenii legii. Aceștia au căutat probe și dovezi pentru ca femeia să fie judecată pe măsura faptelor sale.

Nu a mai durat mult și a ieșit la iveală faptul că profesoara de matematică ce a avut o relație sexuală cu unul dintre elevii săi avea obiceiul de-a trimite adolescentului mesaje amoroase și unele chiar indecente.

Profesoară prinsă că face amor cu elevul său

„Nu pot să respir fără tine”, scria într-unul dintre aceste mesaje trimise de profesoara ce a avut, pentru o vreme, o aventură amoroasă cu elevul de 17 ani.

Și povestea de amor a fost descoperită accidental. Doi elevi s-au trezit cu telefoanele mobile confiscate și unul dintre ei avea pe ecran un mesaj de la Elvia.

Profesorii care au luat telefoanele pentru a-i pedepsi pe copii au văzut atunci că numărul aparține colegei lor, care întreabă pe unul dintre copii dacă vrea să ia micul dejun cu ea.

A fost chemat directorul, elevul a recunoscut și cei de la școală au descoperit astfel zecile de mesaje amoroase.

Femeia a fost arestată și acum așteaptă o sentință din partea judecătoriloramericani. Cazul a ajuns pe internet și a devenit cunoscut în întreaga lume.

Publicat: 27 Oct. 2019, 12:52 Ciao.ro
Pe aceeași temă