EXCLUSIV | Cât costă o casă din cartierul rezidențial al Giuliei Nahmany! „O locuință va fi întotdeauna cea mai bună investiție!”

Publicat: 02 ian. 2024, 13:20 Autor: Dora Bazavan Vedete

cartierul rezidențial al Giuliei Nahmany. Giulia Nahmnay vine tare din urmă în domeniul afacerilor cu imobiliare. Vedeta se dezvoltă serios în acest sens așa că a început să construiască un cartier rezidențial în zona Corbeanca. Acesta conține 53 de vile care deocamdată nu sunt gata dar se preconizează că vor fi terminate în aproximativ 2-3 luni.

Cartierul rezidențial al Giuliei Nahmany

Giulia Nahmany este foarte încântată de acest business care este foarte important pentru ea. Ciao.ro a aflat și de la ce preț pornesc casele în ansamblul rezidențial al actriței și cântăreței.

„Eu mereu am crezut în imobiliare și de aceea am decis să construiesc acest cartier. Casele sunt superbe iar eu cred că o locuință va fi întotdeauna investiția cea mai bună! În orice criză mondială, când economia este mai jos, real estate-ul mereu va fi de rezistență! În 2-3 luni de zile va fi gata prima fază! Arată superb! Vă invit să veniți să vedeți cartierul. Este foarte frumos!”, ne-a spus Giulia Nahmany.

„Casele sunt între 260.000 până la aproape 400.000 de mii de euro, cam acolo este ultimul preț”, a mai adăugat vedeta pentru Ciao.ro.

 „Văd cum visul meu capătă contur real!”

La jumătatea lunii martie, Giulia Nahmany își anunță proiectul pe pagina sa de Instagram și se bucură de faptul că visul ei a început să prindă contur.

“O vorbă din bătrâni spune că în viață trebuie să plantezi un pom, să sapi o fântână și să construiești o casă. Ei bine, după luni întregi de muncă, planificări, discuții, aprobări, întâlniri cu arhitecți și cu designeri, sunt extrem de fericită să împărtășesc cu voi acest proiect rezidențial minunat, care este alcătuit din nu mai puțin de 53 de  vile, într-o zonă superbă, împrejmuită de natură, la doar 20 de minute de centrul Capitalei…

Totul a început cu o viziune, aceea de a construi ceva durabil, de a putea oferi  celor ce își doresc  să aibă parte de un spațiu locativ generos, mai mult decât o casă frumoasă, un cămin în adevăratul sens al cuvântului… A trăi mai bine, cred că înseamnă și a trăi mai conștient, a te gândi la viitor și la cum poți face mai mult pentru a avea acces la resursele esențiale, fără a fi dependent de un furnizor și fără a cheltui sume exorbitante”, spunea atunci Giulia Nahmany.

Are o relație frumoasă cu soțul ei

Giulia Nahmany și-a cunoscut soțul pe stradă și ea a fost cea care a făcut primul pas spre bărbatul care i-a fost predestinat și cu care are acum două fete. Dacă spera sau credea că aceasta o să fie o relație de durată, vedeta ne-a împărtășit faptul că tot ce și-a notat la un moment dat pe o foaie de hârtie i s-a adeverit și trăiește parcă într-un vis.

„Mereu aveam speranța și am găsit un bilețel pe care mi-am scris, într-o vacanță în care am fost în Thailanda, chiar înainte să-l cunosc pe soțul meu… Tot ce am scis eu acolo, s-a adeverit! Deci undeva am manifestat asta, mi-am dorit!”, a mai adăugat vedeta care se bucură din plin de tot ceea ce trăiește și se simte binecuvântată.

Publicat: 02 ian. 2024, 13:20 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă