Filme noi în cinema săptămâna 28 octombrie-3 noiembrie 2019

Publicat: 28 oct. 2019, 11:03 Autor: alina.serea General
Filme noi în cinema săptămâna 28 octombrie-3 noiembrie 2019

Filme noi 28 octombrie-3 noiembrie 2019. Prima săptămână din noiembrie vine cu premiere în cinema.  Trei filme noi vor fi lansate în această perioadă.

Filme noi 28 octombrie-3 noiembrie 2019. Foto poster ofical film Terminator
Terminator 2019, printre filmele noi lansate in saptamana 28 octombrie- 3 noiembrie

Cei dornici de filme noi în perioada 28 octombrie–3 noiembrie 2019 vor avea parte de o mulțime de surprize. În cinema se lansează pelicule mediatizate pe plan internațional precum Terminator Dark Fate sau Slayer: The Repentless Killogy. Vezi trailerele celor mai așteptate filme ale săptămânii

Filme noi 28 octombrie-3 noiembrie 2019. Salma’s Big Wish – Salma și misterul cărții magice

Premiera filmului animant Salma și misterul cărții magice – Salma’s Big Wish are loc în cinematografele din România în data de 1 noiembrie 2019. În orașul mexican Santa Clara trăiește Salma, o fată de 16 ani, orfană, care nu și-a cunoscut părinții biologici. Singura poveste care i s-a spus toată viața este că aceștia au abandonat-o. De când se știe, Salma nu a încetat să caute indicii despre identitatea lor și locul în care i-ar putea găsi, dar nu a descopeit nimic. Asta, până într-o zi când găsește o carte specială, plină de povești despre Santa Clara și istoria locuitorilor de acolo.

Înarmată cu această carte magică, Salma pornește într-o aventură împreună cu cei doi prieteni ai ei, extraordinar de sufletiști, Jorge și Pedro, pentru a găsi veriga lipsă din istoria ei personală și pentru a-și cunoaște părinții pierduți demult.

Vezi și: Cele mai bune comedii din toate timpurile

Filme noi 28 octombrie-3 noiembrie 2019. Terminator: Dark Fate – Terminator: Destin întunecat

Seria ”Terminator” continuă cu un nou capitol, ”Terminator: Destin întunecat”, un super film care apare în cinematografele din România începând cu data de 1 noiembrie.

Linda Hamilton (Sarah Connor) și Arnold Schwarzenegger (T-800)se întorc în rolurile lor iconice, în filmul ”Terminator: Destin întunecat”, regizat de Tim Miller și produs de vizionarii cineaști James Cameron și David Ellison.

Ca urmare a evenimentelor din ”Terminator 2: Ziua Judecății”, ”Terminator: Destin întunecat” îi are în distribuție și pe Mackenzie Davis, Natalia Reyes, Gabriel Luna și Diego Boneta

Filme noi 28 octombrie-3 noiembrie 2019. Slayer: The Repentless Killogy

Timp de aproape patru decenii, Slayer a încântat fanii metal de pretutindeni. Cu locul lor în istoria muzicii sigur, Slayer – Tom Araya, Kerry King, Gary Holt și Paul Bostaph – în colaborare cu Trafalgar Release, Nuclear Blast Records și Prime Zero Productions, vor dezlănțui ofensiva Slaytanic pe marele ecran. De neratat, filmul va prezenta un scurtmetraj despre trupă, alături de concertul Slayer din 5 august 2017 la Los Angeles Forum.

Filme noi cinema octombrie. „Maleficent: Suverana Răului” pe primul loc în box office

Alte două filme noi, a căror premieră a avut loc în luna octombrie, Maleficent: Suverana Răului și Joker, sunt în continuare prinre favorite în cinema.

Filmul fantasy „Maleficent: Suverana Răului” a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend, cu încasări de peste 1,7 milioane de lei. Lungmetrajul, cu Angelina Jolie, Elle Fanning și Michelle Pfeiffer în distribuție, a generat în primul weekend pe marile ecrane românești încasări de 1.770.607 lei.

Joker, cu Joaquin Phoenix în rol principal, a coborât un loc în top, după două weekenduri petrecute în fruntea box office-ului. În al treilea weekend, a fost vizionat de 56.762 de spectatori și a generat încasări de 1.224.661 de lei

Citește și: Top 10 filme psihologice pe care trebuie să le vezi

Publicat: 28 oct. 2019, 11:03 Autor: alina.serea General
Pe aceeași temă
×