Maleficent 2. Când se lansează în România filmul în care joacă Angelina Jolie

Publicat: 15 oct. 2019, 22:02 Autor: alina.serea Vedete
Maleficent 2. Când se lansează în România filmul în care joacă Angelina Jolie

Maleficent 2 lansare în România. Maleficent 2- Suverana Răului, cel mai nou film semnat Disney ce o are pe Angelina Jolie în rolul principal, va avea premiera în cinematografele din România. 

Maleficent 2 lansare. Angelina Jolie in Maleficent
Maleficent 2 lansare. Angelina Jolie, rolul principal in Maleficent

Angelina Jolie, Elle Fanning și Michelle Pfeiffer dețin rolurile principale în noul film “Maleficent: Mistress of Evil / Maleficent: Suverana Răului”, considerat una dintre cele mai așteptate lansări ale toamnei acesteia.

Maleficent 2 lansare

Maleficent 2 are ca dată de lansare în România 18 octombrie, fiind distribuit de Forum Film România, disponibil în formatele 3D și IMAX 3D.

“Mi-am dorit să revenim cu încă un film, mai ales că mi-a plăcut la nebunie să lucrez pentru primul. Mi-a plăcut mult ce transmite despre oameni și cum se dovedesc a fi ceea ce nu ai fi crezut că sunt. Tot ce ne-a trebuit acum a fost să fim siguri că povestea e solidă și că spune ceva despre această relație unică”, spune actrița Angelina Jolie care are rolul principal în Maleficent.

În regia lui Joachim Ronning, filmul „Maleficent: Mistress of Evil / Maleficent: Suverana Răului” îi are în distribuție și pe actorii Chiwetel Ejiofor, Sam Riley, Harris Dickinson, Ed Skrein, Imelda Staunton, Juno Temple și Lesley Manville.

Scenarista Linda Woolverton este o fină cunoscătoare a universului Disney, mai ales că a semnat scenariile pentru filme celebre ca “Frumoasa și Bestia”, “Regele Leu” și “Alice în Țara Minunilor”. În plus, ea a fost cea care a creat povestea zânei cu coarne care s-a desprins din clasicul film animat “Frumoasa din Pădurea Adormită” din 1959. Așa că un pas firesc a fost ca Woolverton să scrie scenariul și pentru acest nou film: “Maleficent: Mistress of Evil / Maleficent: Suverana Răului”.

Citește și: Filme noi în cinema săptămâna 14-20 octombrie 2019. Ce să nu ratezi

Maleficent 2, lansare la cinci ani după primul succes

Scenariul “Maleficent”, din 2014, nu numai că aducea o schimbare radicală în acțiunea unei povești cu zâne, cea mai cunoscută răufăcătoare din universul Disney blestema un nou născut să doarmă veșnic, ci și încasări globale de peste 750 de milioane de dolari.

Maleficent 2 Trailer 2019

Maleficent: Mistress of Evil / Maleficent: Suverana Răului sinopsis

Împreună cu co-scenariștii Noah Harpster și Micah Fitzerman‐Blue, Woolverton a schițat o poveste care continuă aventura din primul film, acțiunea petrecându-se la câțiva ani distanță, continuând să aprofundeze relația complexă dintre Aurora și Maleficent. Punctul de plecare este momentul maturizării Aurorei, care acum este o tânără cu responsabilități pe măsură și care pornește într-o călătorie de redescoperire în mijlocul a două lumi rivale.

Anii au fost blânzi cu Maleficient și Aurora. Relația lor, născută din durere, răzbunare și în cele din urmă dragoste, a înflorit. Cu toate acestea, discordia dintre om și zână încă mai există. Căsătoria iminentă a Aurorei cu prințul Phillip este un prilej de sărbătoare în regatul Ulstead și a vecinilor Moors, nunta unind aceste două lumi.

Când o întâlnire neașteptată introduce o nouă alianță puternică, Maleficient și Aurora sunt despărțite de un Mare Război, fiindu-le testate loialitatea și determinându-le să se întrebe dacă pot fi cu adevărat o familie.

Regizorul Joachim Ronning, un mare fan al filmului, a fost atras mai ales de personalitatea complexă a răutăcioasei Maleficent. “Angelina Jolie a creat ceva cu totul unic prin acest film și personaj. A fost o mișcare foarte îndrăzneață a celor de la Disney să creeze un fel de antierou despre care era greu de spus dacă e mai degrabă rău sau mai degrabă bun”, spune el.

“Filmul acesta e clar despre emoții. Suntem cu toții prinși în acest univers fantastic, însă totul se reduce la relația dintre Maleficent și Aurora și acesta este elementul care mă va atrage mereu la această poveste”, afirmă Elle Fanning.

Citește și: Povestea celei mai frumoase nebune de la Hollywood: Angelina Jolie! A consumat droguri si a incercat sa se sinucida de mai multe ori

Publicat: 15 oct. 2019, 22:02 Autor: alina.serea Vedete
Pe aceeași temă