Angelina Jolie si Keanu Reeves sunt impreuna? Ar putea fi cel mai nou supercuplu de la Hollywood

Publicat: 20 iun. 2019, 15:42 Autor: madalina m. Vedete

Actorii ar forma cel mai nou cuplu din lumea showbiz-ului american, sustin apropiatii celor doi. Nu a existat insa nici o confirmare oficiala, din partea vedetelor.

Angelina Jolie si Keanu Reeves sunt impreuna, potrivit surselor de la Hollywood. Presa americana a titrat in ultima perioada foarte multe zvonuri pe acest subiect. Se pare ca acestia formeaza un cuplu, dar lucrurile sunt inca la inceput.

Fanii celor doi actori celebri au avut un soc cand au aflat despre posibila idila. Pentru ca ambii erau singuri, iar Angelina a divortat de Brad Pitt de ceva vreme, relatia pare una foarte adevarata. Mai mult, Keanu Reeves este apreciat de catre public foarte tare, si nu doar datorita rolurilor din filme. Acesta a dat dovada de foarte multa omenie, cand s-a aflat in situatii alaturi de alte persoane.

Angelina Jolie si Keanu Reeves sunt impreuna?

Angelina Jolie si Keanu Reeves sunt impreuna

Idila celor doi nu a fost momentan confirmata de nici un reprezentant al Angelinei sau al lui Keanu. Daca intr-adevar sunt impreuna, cum sustin sursele, ar putea deveni supercuplul anului, noteaza tabloidele din SUA.

S-ar parea ca Angelina Jolie si Keanu Reeves s-ar fi cunoscut prin intermediul mamei actorului. Cei doi s-au placut foarte mult, inca din primele clipe si ar fi inceput chiar o relatie. Odata cu divortul de Brad Pitt, actrita nu a mai avut nici o alta relatie oficiala.

La randul sau, Keanu a marturisit in trecut, mai in gluma, mai in serios, ca este singur si disponibil. In mod cert, intre cei doi actori a existat si o atractie fizica, dar si mentala, inca de la inceput. Ar fi descoperit ca au foarte multe in comun, sustin apropiatii lor.

Keanu i-a cunoscut pe copiii Angelinei

„Keanu este foarte apropiat de mama lui si o viziteaza foarte des. Asa a cunoscut-o pe Anglie. A fost evident o atractie si au aflat si ca au lucruri in comun”, a spus o sursa din partea lui Keanu Reeves. Se pare ca actorul si mama lui au o relatie foarte buna. Acesta i-ar fi cunoscut deja si pe cei sase copii ai Angelinei, Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Viviene si Knox.

Impresarul lui Keanu nu a dorit sa confirme zvonurile posibilei relatii si a negat totul spunand ca „el nu are timp de o relatie”. In prezent, actorul e ocupat cu promovarea noului sau film, animatia „Toy Story 4”.

sursa: dailymail.co.uk

Publicat: 20 iun. 2019, 15:42 Autor: madalina m. Vedete
Pe aceeași temă