Donald Trump despre Meghan Markle. Ce crede cu adevarat presedintele SUA despre sotia lui Harry

Publicat: 07 Jun. 2019, 11:46 Vedete

Donald Trump a spus adevarul despre Meghan Markle. Presedintele SUA a acordat un interviu, dupa vizita in Marea Britanie.

Totul a iesit la iveala intr-un interviu acordat lui Piers Morgan, un cunoscut jurnalist englez. S-a aflat ce crede Donald Trump despre Meghan Markle, in realitate. In trecut, fosta actrita a facut cateva comentarii aspre, la adresa sa.

Presedintele SUA fost intrebat ce impresie i-au lasat cei din familia regala, pe parcursul vizitei sale. Trump a povestit ca Printul Harry a fost foarte amabil cu el, in timpul evenimentului oficial. Serena Williams, vizita secreta sa-l cunoasca pe bebelusul lui Meghan

Ce crede Trump despre Meghan Markle

Ce crede Trump despre Meghan Markle

Acesta a marturisit ca este in regula ca Ducesa de Sussex a facut, in urma cu ceva timp, anumite comentarii aspre la adresa lui. A vrut de asemenea sa sublinieze ca intre el si Meghan nu exista vreun scandal, in prezent.

Coducatorul SUA a mai insistat asupra faptului ca Printul Harry a dat dovada de multa curtoazie. „Nu putea fi mai dragut”, a spus Donald Trump. Cat despre Meghan, acesta a povestit ca a regasit-o oarecum tupeista, la acea vreme.

„A fost impertinenta in ceea ce ma priveste. Pentru ea, este OK sa fie obraznica, insa pentru mine nu este bine. Nu am fost. Stii ce? Se descurca bine. Sper ca se bucura de viata. Cred ca este foarte draguta”, i-a povestit presedintele Trump lui Piers Morgan.

Totusi, in timpul dineului oficial la care au participat oficialii americani, dar si regalitatile, Harry a fost fotografiat cand statea de vorba doar cu fiica lui Trump. Cei doi n-ar fi schimbat, in realitate, nici o vorba!

In plus, presedintele SUA a spus toate acestea despre Meghan deoarece ea l-a numit misogin. Totul s-a intamplat in timpul campaniei prezidentiale din 2016. Pe atunci, actuala Ducesa de Sussex nu facea parte din familia regala, ci avea planuri mari la Hollywood. Odata ajuns in mod oficial in Anglia, presedintele Trump a fost intampinat atat de Regina Elisabeta, cat si de Printul Charles si Camilla Parker. Au mai fost prezenti Printul Harry, Printul Andrew, dar si Theresa May, prim-ministrul Regatului Unit.

sursa: dailymail.co.uk

Publicat: 07 Jun. 2019, 11:46 Vedete
Pe aceeași temă