Printul Harry, insotit la nunta lui Lady Gabriella Windsor de Regina Elisabeta. De ce Meghan Markle nu a fost prezenta

Publicat: 18 mai 2019, 18:00 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Nunta mare in familia regala a Angliei. Fiica prinţilor de Kent si-a unit azi destinele cu alesul ei. La eveniment a fost prezent si Printul Harry.

Printul Harry, insotit la nunta lui Lady Gabriella Windsor de Regina Elisabeta. Lady Gabriella Windsor, fiica prinţilor de Kent, s-a căsătorit sâmbătă, iar printre invitaţii la ceremonia care s-a desfăşurat la capela St George de pe domeniul Windsor s-au numărat regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii, dar şi prinţul Harry, potrivit Reuters.

Prinţul Harry, proaspăt tată, s-a întors astfel la capela unde, în 2018, tot în luna mai, dar pe data de 19, se căsătorea cu fosta actriţă americană Meghan Markle. Lady Gabriella Windsor, o scriitoare în vârstă de 38 de ani, fiica prinţului Michael de Kent, s-a căsătorit cu bancherul Thomas Kingston, în vârstă de 40 de ani.

Printul Harry, insotit la nunta lui Lady Gabriella Windsor de Regina Elisabeta

Ducele de Sussex și familia Middleton au participat la nunta lui Lady Gabriella de Windsor. Este fiica prințului Michael de Kent, unul dintre verișorii reșinei Elisabeta a II-a. Lady Gabriella s-a casatorit cu Thomas Kingston, fostul iubit al Pippei Middleton, scrie Dailymail. Care e numele complet al lui Meghan Markle. Ducesa l-a dezvaluit odata cu certificatul de nastere al fiului sau

Tanara de 37 de ani este in linia la tron pe locul 52. La aceasta nunta, Printul Harry a venit insotit de actrița Sophie Winkleman, care este căsătorită cu fratele lui Lady Gabriella, Lordul Frederick. Fratele ducesei Kate, James Middleton, a venit la nuntă însoțit de iubita lui, franțuzoica Alizee Thevenet. Ce job are Meghan Markle. A trecut ‘meseria’ pe certificatul de nastere al fiului sau

La nuntă, a treia în decurs de un an care are loc la Windsor – acesta fiind locul ales şi de prinţesa Eugenie de York, în toamna anului trecut -, regina Elizabeth, în vârstă de 93 de ani, a fost însoţită de prinţul consort Philip, în vârstă de 97 de ani. Printre invitaţi s-au numărat şi prinţii Andrew şi Edward şi prinţesa Anne, toţi fiind copiii reginei.

După naşterea lui Archie Harrison Mountbatten-Windsor, fiul prinţului Harry, pe 6 mai, Lady Gabriella ocupă poziţia a 52-a în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii. Tatăl miresei este vărul primar al reginei Elizabeth a II-a – taţii lor au fost fraţi şi fiii regelui George al V-lea – şi al 48-lea în ordinea succesiunii la tron, informeaza mediafax.ro.

Publicat: 18 mai 2019, 18:00 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă