Care e numele complet al lui Meghan Markle. Ducesa l-a dezvaluit odata cu certificatul de nastere al fiului sau

Publicat: 18 mai 2019, 10:50 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Archie Harrison Mountbatten-Windsor s-a născut în spitalul Portland, din centrul Londrei, pe 6 mai. Prințul Harry a asistat la nașterea fiului său.

Care e numele complet al lui Meghan Markle. Certificatul de naștere al fiului ducilor Harry și Meghan de Sussex, făcut public vineri, arată că acesta s-a născut într-un spital privat din Londra și nu la reședința părinților, Frogmore Cottage, de pe domeniul Windsor, așa cum se specula, potrivit Associated Press.

Spitalul a fost preferat în trecut de vedete precum actrița Liz Hurley, Jools Oliver, soția maestrului bucătar Jamie Oliver, și de ducesa Sarah de York. Saloanele VIP pentru mamă și copil din acest spital costă aproximativ 37.000 de dolari pe noapte.

Care e numele complet al lui Meghan Markle

Potrivit aceluiași document, mama este „Rachel Meghan, alteța sa regală ducesa de Sussex”. Ducii de Sussex au anunțat cu câteva săptămâni înainte de naștere că nu vor face publice detaliile despre acest eveniment.

Primul copil al ducilor de Sussex, Archie Harrison Mountbatten-Windsor, a fost prezentat publicului la două zile după naștere, într-o întâlnire restrânsă cu presa care a avut loc la castelul Windsor. George Clooney si baietelul lui Meghan Markle impart aceeasi aniversare! Ce spune starul despre ‘Bebe Sussex’ VIDEO

Cel de-al optulea strănepot al reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii este al șaptelea în ordinea succesiunii la tron, informeaza mediafax.ro.

Prinţul Harry, în vârstă de 34 de ani, al șaselea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, şi fosta actriţă americană Meghan Markle, în vârstă de 37 de ani, s-au căsătorit în mai 2018, după o relație de doi ani. Tatal lui Meghan Markle nu trebuie sa stea langa Archie. Fosta lui sotie spune ca nu trebuie lasat in preajma bebelusului Ducesei Meghan

Publicat: 18 mai 2019, 10:50 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă