Tatal lui Meghan Markle nu trebuie sa stea langa Archie. Fosta lui sotie spune ca nu trebuie lasat in preajma bebelusului Ducesei Meghan

Publicat: 11 mai 2019, 12:36 Autor: Simona Vedete

Meghan Markle trebuie sa-l tina deoparte pe tatal ei de noua ei familie, formata din trei, odata cu venirea pe lume a lui Archie.

Tatal lui Meghan Markle nu trebuie sa stea langa Archi. Roslyn Markle, in varsta de 73 de ani, a rupt tacerea in privinta relatiei dintre Meghan si printul Harry, spunand ca Thomas era un „tata ingrozitor” care nu a manifestat prea mult interes fata de cei trei copii ai lor.

Fosta sotie a tatalui lui Meghan Markle l-a acuzat pe fostul ei sot, Thomas Markle, ca a inselat-o in timpul mariajului lor desfasurat intre 1964 si 1975 inainte ca Thomas s-o aiba pe Meghan cu a doua sotie, Doria Ragland in 1979, inainte sa se separe in 1987.

Roslyn crede ca Meghan nu ar trebui sa-l lase pe Thomas in viata lui Archie in rolul de bunic, temandu-se ca metodele sale nu s-au schimbat.

Tatal lui Meghan Markle nu trebuie sa stea langa Archie

Tatal lui Meghan Markle nu trebuie sa stea langa Archie

Femeia mai sustine ca Thomas i-a fost infidel cu una dintre rudele sale, a injurat-o in mod abuziv la ea si nu o lasa sa aiba bani la ea aibă bani, fortand-o sa fure pentru a avea ce manca.

Thomas, in varsta de 74 de ani, respinge cu tarie aceste acuzatii. Roslyn spune ca nu este de incredere si vorbeste acum din preocupare pentru Meghan si nu din amaraciune asupra lui Thomas.

„Atunci cand nu mai lucram, salariul lui Tom era singurul venit” a spus aceasta, potrivit The Sun. Aceasta a mai spus ca Thomas tipa la ea ca sa-si caute o slujba atunci cand ii cerea bani pentru scutece si mancare pentru copii. Chiar daca nu a fost violent, isi pierdea mereu cumpatul.

Publicat: 11 mai 2019, 12:36 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă