EXCLUSIV. Bianca Lapuste da din casa! Ce job are acum si de ce nu a slabit dupa nastere. Fiica ei este un mic geniu VIDEO

Publicat: 10 May. 2019, 23:00 Vedete

Bianca Lăpuște, soția lui Marius Moga, a vorbit, într-un interviu exclusiv pentru Ciao.ro, despre depresia postnatală.

Bianca Lăpuște, soția lui Marius Moga, a vorbit deschis despre rolul de mamă, despre cum e viața ei de când a adus pe lume fetița, dar și despre depresia postnatală. N-a avut o formă severă, spune blondina, dar totuși nu i-a fost ușor. Chiar și așa, oricând ar mai face nu un copil, ci mai mulți.

Marius Moga și Bianca au o fetiță de 3 ani și jumătate pe care o iubesc ca pe ochii din cap. Cei doi sunt topiți după ea, au crescut-o singuri, fără bone, doar cu ajutor din parte bunicilor, din când în când. Bianca a stat cu micuța acasă aproximativ doi ani și recunoaște că s-a confruntat cu o oarecare depresie postnatală, însă, din fericire, nu a avut o formă agresivă încât să necesite ședințe la psiholog.

Soția lui Moga s-a lăsat de jurnalism și lucrează cu artistul

În cadrul evenimentului UTV de joi seară, blondina a oferit un interviu, în exclusivitate, pentru Ciao.ro, în care a vorbit despre proiectele în care este implicată, dar și despre viața de familie.

Reporter: Singură la petrecerea UTV?

Bianca Moga: Am venit la UTV cu echipa DeMoga Music, cu autorii și cu artiștii. Am venit să ne simțim bine, să luăm puțin pulsul petrecerii UTV și de ce nu să facem poze, să ne distrăm.

Reporter: Cu ce te ocupi mai exact acum?

Bianca Moga: Am preluat departamentul de PR a DeMoga Music. Îmi folosesc creația și mă joc cu cuvintele, mie îmi place foarte tare să scriu. Am zis că după jurnalism să încerc un domeniu nou să văd dacă pot să-mi folosesc resursele la maximum și să ajut DeMoga Music, logic.

Reporter: Cum este să lucrați împreună, tu cu Marius Moga?

Bianca Moga: Este interesant. E un team work care dă rezultate foarte bune. Dar nu lucrăm la modul acela să fim toată ziua împreună. Asta evităm pentru că suntem conștienți că implică multe lucruri și nu întotdeauna rezultatele sunt plăcute. Marius este în studio, eu sunt la birou, în schimb ideile le dezbatem împreună.

Reporter: Plecați de acasă și vă întoarceți împreună?

Bianca Moga: Da, cam așa este. Ne așteptăm unul pe celălalt. Bine, într-adevăr, când este vorba despre fetiță, fiecare pleacă cât mai repede cu putință acasă.

Reporter: Ai fost reporter ani buni. Carieră de jurnalist a luat sfârșit?

Bianca Moga: N-aș spune că a luat sfârșit, însă eu personal, mai ales după ce am născut, am simțit nevoia să mă concentrez pe altceva. Din ce cauză? Simțeam că-mi ocupă mult timp și multă energie pentru că, în cariera de jurnalist, în fiecare zi trebuie să vii cu subiectele… nu contează că a avut febră copilul tău sau că e acasă bolnav, tu trebuie să fii acolo aptă. Și am zis că dacă tot este să-mi împart timpul pe care mi-l petrec în mod normal cu copilul meu și să fiu 100% la muncă, măcar să fac ceva în care cred foarte mult. Dar nu exclud să mă întorc vreodată în televiziune sau în jurnalism. Este doar o decizie pe care am luat-o acum, în acest punct al vieții mele și pe un termen nedeterminat.

Soții Moga își doresc mai mulți copii

Reporter: Ce face micuța voastră?

Bianca Moga: Ah, ce-mi place întrebarea asta! Este foarte bine. Crește. Mă surprinde. Este WOW! Deja avem discuții, conversații, iar pe mine asta mă uimește. Cumva acum încep să culeg roade mai palpabile. Că până acum era iubire, emotie… acum îmi spune lucruri, îmi dă sfaturi. Nu-mi vine să cred că ce am creat eu și Marius, ce am făcut cu atâtea dragoste, acum vine și ne dă sfaturi.

Reporter: Cu cine lăsați fetița când voi sunteți la birou?

Bianca Moga: Cu bunicii. Eu am ezitat/evitat să-mi iau bonă până acum și am zis că deja este cam târziu să mă obișnuiesc cu o bonă, motiv pentru care apelăm la bunici pentru că… împrăștie iubire. Nimeni altcineva nu poate oferi. Și atunci când suntem aglomerați preferăm să o trimitem la Alba la bunici, sau la Cluj, sau vin ei la București. Momentan, fetița noastră este la Alba, are un concurs de călărie. Și ea are programul ei. Are 3 ani și jumătate și la călărie acceptă copii începând cu 4 ani. Dar a noastră este foarte curajoasă. Practic face gimnastică pe cal, stă în picioare pe cal. Este WOW.

Reporter: Te-ai gândit la al doilea copil?

Bianca Moga: Da, m-am gândit. Cum să nu?! Aș face și o surioară, și un frățior. Pe mine nu mă sperie ideea de a avea mulți copii. Îmi doresc copii, într-adevăr fiecare lucru se întâmplă la momentul potrivit. Chiar  în acest moment nu avem în plan, dar în viitorul apropiat, sper. Categoric și Marius își dorește. Noi niciodată nu am zis “gata,  facem un copil, l-am făcut, l-am bifat”. Vrem să vedem cu ce ne surprinde viața.

Bianca Moga, despre perioada de după naștere

Reporter: După naștere, multe femei intră în depresii postanatale. Ți s-a întâmplat și ție asta?

Bianca Moga: Îmi place foarte mult această întrebare și am făcut și eu la un moment dat un material (când era încă reporter) tocmai pentru că eram fascinată de subiect. Chiar dacă eu, recunosc, nu am avut o depresie postnatală ușor identificabilă, am fost totuși compleșită de tot felul de sentimente, m-am simțit uneori izolată, deși nu făceam nimic să schimb asta. Sunt la curent cu ideea de depresie postnatală. La mine a fost mai domol. Este doar o senzație, vrei să te izolezi de tot și de toate, ești doar tu și copilul tău, ai impresia că dacă pleci de lângă copilul tău va fi o problemă… dar întotdeauna am avut încredere în mine. Am zis că merg pe instinct și informare. N-a fost nevoie de psiholog. Din fericire, eu n-am plâns, dar am simțit anumite lucruri pe care ulterior, când am documentat subiectul, am constatat că toate femeile trecem prin chestia asta sub o formă sau alta. Din păcate unele femei au simptome mult mai pronunțate.

Reporter: Cum ai reușit să revii la silueta de odinioară? Ai ținut dietă? De-a lungul timpului, în presă, au apărut articole despre tine ce te-ai îngrășat, că nu mai slăbești… 

Bianca Moga: Orice femeie visează să fie 90-60-90, dar n-am făcut un scop din asta niciodată. Nu am ținut dietă ca să slăbesc după sarcină. Da, în presă s-au scris multe articole despre mine că m-am îngrășat, că nu mai slăbesc după sarcină. M-au deranjat, cum să nu, aș minți să spun că nu m-au deranjat. Nu înțelegeam de ce se scrie asta, care este scopul pentru că niciodată n-am fost avidă de a apărea în față și n-am apărut nici cu lucrurile bune, de ce acum cu lucrurile rele sunt trasă în față. N-am înțeles niciodată lucrul acesta.

Publicat: 10 May. 2019, 23:00 Vedete
Pe aceeași temă