Relatia lui Smiley cu Gina Pistol. Andrei Stefanescu a spus adevarul despre nunta si copil

Publicat: 10 May. 2019, 10:13 Vedete

Smiley si Gina Pistol formeaza un cuplu, insa nici unul dintre ei nu a confirmat oficial povestea de iubire.

Relatia lui Smiley cu Gina Pistol a fost recent pusa sub lupa de o alta vedeta de la noi. Mai exact, este vorba despre Andrei Stefanescu. Artistul a dorit sa faca lumina in acest caz, pentru ca a ajuns sa afle adevarul despre relatia invaluita in mister.

Mai mult, acesta a ajutat-o foarte mult pe blondina, cat au participat la „Asia Express”. Cantaretul a spus ce se intampla, de fapt, intre Smiley si Gina Pistol. Multi dintre fanii celor doi s-au intrebat care este in realitate situatia.

Relatia lui Smiley cu Gina Pistol, pusa sub lupa de Andrei Stefanescu!

Relatia lui Smiley cu Gina Pistol

Cel care a decis sa faca lumina este Andrei Stefanescu. Relatia dintre Smiley si Gina Pistol a ramas una despre care se stiu, in continuare, putine detalii. Gina Pistol vorbeste despre relatia cu Smiley

Cei doi au fost cat se poate de discreti, iar povestea lor de iubire a fost tinuta cat mai departe de ochii curiosilor. Vedetele au participat impreuna chiar si la evenimente mondene, alegand sa plece si in cateva escapade in afara tarii.

„Am stat mai mult impreuna, noi, echipele care au prezentat. Am stat mai mult impreuna si ea este o fata care este indragostita. Se simte pe ea si este un moment foarte important din viata ei. Simt ca isi doreste sa faca un copil. In vremurile astea, inainte poate avea o sclipire in ochi, poate era mai trista, dar acum iti dai seama ca tinerii stau mai mult pe telefon, ii trimiti lui iubi poze.

Am vazut-o facand asta, noi avem acces la telefoane. Iti dai seama dupa cum priveste telefonul, era mai mult cu partenerul, decat cu noi. Asta inseamna foarte mult, pentru ca sunt persoane care fiind necesatorite, sunt atente cu persoanele alea. Cand ii scrii in permanenta, asta inseamna ca din sufletul tau pleaca foarte multa dragoste.

Am vazut-o vorbind despre copil, isi doreste sa faca un copil, a venit si vremea ei. Acum am vazut-o vorbind despre nunta, ceea ce inseamna ca e o femeie iubita, matura, care nu se mai arunca imediat. Eu cred ca este ceva foarte serios intre ei, cred ca nunta bate la usa. Undeva se vorbeste despre acest lucru. Copilul nu poti sa ti-l planuiesti, e mai greu cu el. Nunta e asa, spunem facem nunta”, a spus Andrei Stefanescu, la matinalul de la „Antena Stars„.

Publicat: 10 May. 2019, 10:13 Vedete
Pe aceeași temă