S-a aflat motivul real pentru care Antonia Ștefănescu și Vicenzo Aiello s-au despărțit

Publicat: 30 Oct. 2021, 12:08 Vedete

Antonia Ștefănescu și Vincenzo Aiello s-au despărțit după șapte luni de relație. În ciuda pasiunii evidente dintre ei, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, iar acum fostul concurent de la “Chefi la Cuțite” dezvăluie ce n-a mers, ce-a lipsit. 

După divorțul de Andrei Ștefănescu, Antonia părea să-și fi găsit liniștea în brațele lui Vincenzo Aiello. Cei doi au încercat să-și păstreze relația cât mai discretă și și-au trăit povestea de dragoste departe de ochii curioșilor. Cu toate acestea, ceva nu a funcționat! Potrivit declarațiilor pe care Vincenzo Aiello le-a făcut, a fost chimie, dar n-a fost momentul potrivit.

Să-mi creez o familie se află pe lista mea de priorități. Antonia este o femeie care a demonstrat că poate avea o familie, așa este construită. Dacă lucrurile ar fi decurs cum ne-am dorit inițial, de ce nu? Până la urmă, la 32 de ani de aia intri într-o relație…”. Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

Antonia a fost căsătorită cu Andrei Ștefănescu

Andrei Ştefănescu şi Antonia au fost căsătoriţi câţiva ani de zile, iar împreună au o minunăţie de băieţel. Din nefericire, neînţelegerile dintre cei doi şi-au spus cuvântul şi au divorţat. Andrei și Antonia au decis să rămână în relații foarte bune de dragul copilului lor.

Se pare că, lucrurile în cuplul lor au început să nu mai funcţioneze, iar pentru binele lor, dar în primul rând pentru binele copilului au decis că este mai bine să se despartă. După mai multe discuții, Antonia și Andrei Ștefănescu și-au spus adio.

„Dacă aș putea să explic…nu știu ce s-a întâmplat. Sunt lucruri în viață pe care nu le putem explica, se întâmplă și atât. Asta a fost. Nu ne-a luat prin surprindere, așa a fost să fie. Nu știu dacă poți să povestești, pur si simplu se întâmplă și atunci e cel mai bine să rupi legătura. 

Cel mai bine e ca Ayan să nu simtă. Relația mea cu el e mai bună, am petrecut timp cu el pe care nu l-am petrecut înainte. Am încercat să îmi fac mai mult timp pentru mine cu el decât înainte. La un moment dat va înțelege, dar mai bine să o facă mai târziu. Trebuie să aștepți relația următoare ca să vezi dacă ai învățat ceva.

Viața e atât de surprinzătoare și de ciudată, încât trebuie să aștepți pasul următoare. Eu și cu ea avem o relație foarte bună, frumoasă. Ieșim cât de des putem cu copilul. Avem o relație civilizată”, a explicat Andrei Ștefănescu la XNS.
Publicat: 30 Oct. 2021, 12:08 Vedete
Pe aceeași temă