Despărțire-șoc în showbiz! Andrei Ștefănescu și soția sa, Antonia, au divorțat. Primele declarații ale artistului

Publicat: 23 Nov. 2020, 16:13 Vedete

În urmă cu jumătate de oră, Andrei Ștefănescu a postat pe rețelele de socializare un mesaj prin care îi anunță pe cei care îl urmăresc că el și soția sa vor merge de acum înainte pe căi separate.

Prezentatorul tv Andrei Ștefănescu a anunțat pe rețelele de socializare că el și soția sa, Antonia, o vor lua pe căi separate.

”Dragii noștri, după cum bine știți, mereu am fost discreți cu evenimentele din familia noastră, lucru pe care l-am făcut și acum. Din respect pentru voi am hotărât că este momentul să vă informăm despre situația noastrp, pentru a nu exista neînțelegeri.

După 7 ani de relație, o poveste frumoasă de dragoste și o minune de copil, am ajuns la final, drumurile noastre s-au separat. Mai exact la mijlocul acestei veri am luat decizia de a ne despărți. În luna septembrie am finalizat divorțul la notar pe cale amiabilă și am căzut de acord asupra tuturor deciziilor care îl privesc pe Ayan și nu numai.

Andrei Ștefănescu: ”Chiar dacă nu vom mai parcurge viitorul mână de mână…”

Antonia și Ayan locuiesc în continuare în casa noastră, îi vizitez aproape zilnic și ne petrecem timpul împreună. Puiul este bine și fericit și ne asigurăm zi de zi ca această schimbare să nu îl afecteze. Am ales să facem această tranziție departe de ochii și părerile celor din jurul nostru, pentru binele și liniștea atât a noastră, cât și a lui Ayan.

Știm că această decizie va uimi pe toată lumea care ne îndrăgește și care ne-a fost alături de-a lungul anilor, însă amândoi suntem bine și ne înțelegem foarte frumos în ciuda despărțirii noastre, lucrurile merg înainte la fel ca până acum. Chiar dacă nu vom mai parcurge viitorul mână de mână, o vom face umăr lângă umăr pentru binele și fericirea lui Ayan. Tocmai de aceea să nu vă mire că vom petrece mult timp împreună și că vom avea diferite activități împreună cu Ayan, familiile noastre și prietenii noștri. În viețile noastre se așterne liniștea, de aceea vă rugăm să respectați discreția cu care am parcurs lunile acestea.

Tot ce am avut de declarat atât eu cât și Antonia se află în aceste rânduri. Vă mulțumim!”, este mesajul pe care Andrei Ștefănescu l-a postat pe Instagram.

Sursă foto: capturi video youtube

Publicat: 23 Nov. 2020, 16:13 Vedete
Pe aceeași temă