Andrei Ștefănescu, atacat în parc după ce a fost externat din spital: ”Cineva m-a gonit astăzi”

Publicat: 01 Jul. 2020, 09:58 Vedete

Andrei Ștefănescu a fost atacat în parc după ce a ieșit din spital. Prezentatorul TV a dat câteva detalii despre situația neplăcută prin care a trecut.

Andrei Ștefănescu a fost externat recent din spital. Prezentatorul TV a fost timp de 12 zile sub atenta supravegherea medicilor, iar acum este în afara oricărui pericol. Pentru că dorul de fiul său a fost atât de mare, artistul a hotărât să își petreacă o bună parte din zi în compania acestuia. Cei doi au mers într-un parc pentru a se relaxa și a se juca în voie.

Andrei Ștefănescu, atacat în parc

Doar că, dintr-o simplă joacă, momentele frumoase pe care Andrei urma să le petreacă alături de fiul său s-au transormat într-o situație neplăcută.

Imediat cum l-a văzut în parc, o doamnă a început să-l tragă la răspundere, pe motiv că nu are ce căuta acolo. Prezentatorul TV nu s-a supărat, ba mai mult i-a explicat frumos că a fost externat și că se simte bine, însă doamna respectivă a insistat.

”Astăzi am ieșit într-un parc și cineva chiar m-a gonit. Am ieșit cu băiețelul un pic în parc pentru că de atâtea zile nu l-am mai văzut și mi-a fost dor să ies cu el. O doamnă mai în vârstă, nu o judec, este părerea dânsei, mi-a zis ”Tu ce cauți în parc? Am văzut că ești bolnav. Nu mai puteai să stai câteva zile în casă?” I-a răspuns că am ieșit din spital și sunt sănătos. Am început să discutăm și s-a relaxat un pic, dar primul instinct pe care l-a avut a fost de a mă îndepărta și m-a certat efect că stăteam în parc”, a povestit el.

Chiar și așa, artistul era conștient că printr-o astfel de situație va fi nevoit să treacă cât de curând și deja știe ce-l așteaptă în următoarea perioadă.

”Am fost sigur că așa se va întâmpla, chiar și în spital le-am spus apropiaților mei și într-adevăr lucrurile încep să se simtă. Astăzi a fost prima mea ieșire și s-a întâmplat. Sunt convins că și pe la magazine sau altundeva, cineva o să mă înjure, o să mă acuze că fac parte dintr-o organizație, dintr-un plan”, a adăugat Andrei Ștefănescu.

Publicat: 01 Jul. 2020, 09:58 Vedete
Pe aceeași temă