Informații de ultimă oră despre starea lui Andrei Ștefănescu. Artistul a făcut noi declarații de pe patul de spital

Publicat: 22 Jun. 2020, 13:59 Vedete

La finalul săptămânii trecute, după ce Marcel Pavel a dezvăluit că are coronavirus, mai multe vedete care au intrat în contact cu artistul au fost testate, iar unele au ieșit pozitive. Andrei Ștefănescu a fost, de asemenea, depistat cu noul virus, iar acum au apărut informații de ultimă oră despre starea lui de sănătate. 

Andrei Ștefănescu a făcut o noi declarații de pe patul de spital, asigurând pe toată lumea că starea lui este una bună.

Informații de ultimă oră despre starea lui Andrei Ștefănescu

„Suntem la spital, dar suntem bine, suntem în stare bună. Vreau celor care mi-au scris, mii de mesaje am primit astăzi, să le spun că sunt bine și că abia aștept să ies”, spunea vineri artistul, arată stirileprotv.ro.

În weekend, Andrei Ștefănescu a spus că se află deja în unitatea medicală de 5 zile. Este asimptomatic, nu are febră, nu tușește, iar starea sa de sănătate este una foarte bună.

„Am deja 5 zile în spital. Starea mea e una bună, sunt asimptomatic, nu am febră, mi se iau analizele ca să vadă dacă am sângele oxigenat. Sunt pe lista celor cu COVID, dar sunt asimptomatic și, câtă vreme sunt așa, nu iau medicamente, nu iau tratament. Sunt cazuri foarte grave aici, chiar la mine pe etaj. Nu este o simplă răceală, deși starea se poate degrada foarte ușor”, a spus Andrei Ștefănescu.

Andrei Ștefănescu a criticat-o dur pe Olivia Steer

Andrei Ștefănescu i-a dat o replică extrem de tăioasă Oliviei Steer, după ce a fost acuzat că nu este infectat cu COVID-19, și că ”joacă un rol”. Mai mult decât atât, ar fi fost acuzat că ar face parte dintr-0 conspirație menită să promoveze virusul.

Sunt extrem de trist și dezamăgit. Efectiv nu-mi să cred ce am citit, ce mesaje am primit și cât de rea poate să fie lumea! Incredibil! N-am făcut rău nimănui, n-am omorât pe nimeni. Am venit doar la spital fiind bolnav. Nu-mi doresc să fiu în spital, să ies pozitiv, să fiu criticat, să promovez COVID-ul. Pur și simplu am povestit întâmplarea mea…Mi-a venit efectiv să plâng când am văzut. Eu o știu pe Olivia Steer. Aveam o părere bună despre ea. Ideea este că am rămas extrem de dezamăgit. Efectiv nu-mi vine să cred ceea ce am citit, că fac parte dintr-un plan, că este un scenariu”, a spus Andrei Ștefănescu în timpul intervenției telefonice.

Publicat: 22 Jun. 2020, 13:59 Vedete
Pe aceeași temă